Walvissafari Andenes


Omschrijving:

Vanuit Andenes kunt u met MS Reine en MS Maan Dolphin uitvaren om op zoek te gaan naar walvissen in de wateren bij de Vesteralen. Uw safari is inclusief een bezoek aan het walvismuseum. Hier krijgt u een rondleiding van 45-60 minuten waarbij u meer leert over de verschillende walvissoorten en over de wetenschappelijke onderzoeken die uitgevoerd worden. Bekijk ook het skelet van de potvis en zie hoe groot deze dieren zijn! Na het museumbezoek gaat het avontuur beginnen; u stapt aan boord van MS Reine of MS Maan Dolphin om op zoek te gaan naar potvissen. In de zomer kunt u daarnaast orca’s en grienden spotten. In de winter heeft u de kans om naast potvissen, bultruggen, vinvissen en orca’s te zien. Walvissafari Andenes Vertrek: het aantal tours per week en per dag verschilt per seizoen.
- Voor- en naseizoen: begin mei en de tweede helft van september is er over het algemeen een tour op woensdag en op zaterdag. Eind mei en begin september is er over het algemeen een tour per dag.
- Laagseizoen: van 1 tot en met 19 juni en van 21 tot en met 31 augustus zijn er twee tours per dag.
- Hoogseizoen: van 20 juni tot en met 20 augustus zijn er 4 tours per dag. Prijs: vanaf € 129 p.p. Garantie: u krijgt 100% garantie, dat wil zeggen dat u gratis een nieuwe tour aangeboden krijgt als er tijdens uw eerste tour geen walvissen gespot worden. Wilt of kunt u geen nieuwe tour boeken, dan krijgt u de kosten (minus administratiekosten en de kosten van het entreebewijs voor het museum) terug.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement