The Golden Circle Superior met kleine groep


Omschrijving:

De beroemde Golden Circle voert langs de meest bekende bezienswaardigheden van IJsland, zoals  Geysir, met de regelmatig spuitende Strokkur geiser, de imposante Gullfoss waterval en het nationale park Thingvellir, waar in de Vikingtijd het eerste parlement ter wereld werd gesticht. Hier is tevens de kloof te zien tussen de Noord- Amerikaanse en Euraziatische tektonische aardplaten. Ook worden de fraaie Faxi waterval, de Kerid vulkaankrater en de geothermische bronnen in Hveragerdi bezocht. Deze tours worden uitgevoerd met een kleine groep in een minibus.
Je kunt ook boeken voor de Golden Circle Afternoon (vertrek om 12.00 uur) , een kortere versie van deze tour die 6 uur duurt, zonder het bezoek aan de Faxi waterval, Kerid en Hveragerdi. Vertrek:  dagelijks vanaf je hotel om 08.00 uur. Als je een hotel hebt in het oude centrum van Reykjavik kun je vanwege parkeerrestricties niet bij je hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet je op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van je hotel. Duur: ca. 8 uur. Engelstalige reisleiding. Gratis wifi in de bus.

Prijs:   Vertrek om 08.00 uur  104 per persoon (8 uur).  Vertrek om 12.30 uur  91 per persoon (6 uur).  Kinderen 6 t/m 12 jaar: 52, resp. 68 voor de Golden Circle Afternoon. Toeslag 19/12-2/1 18 p.p. Minumum leeftijd: 5 jaar. Lunch is niet inbegrepen.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 91.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement