The Golden Circle, de populairste dagexcursie


Omschrijving:

De excursie van IJsland, langs de meest bekende bezienswaardigheden zoals het Geysir gebied, met de regelmatig spuitende Strokkur geiser, de imposante Gullfoss waterval en het nationale park Thingvellir, waar in de Vikingtijd het eerste parlement ter wereld werd gesticht. Hier is tevens de kloof te zien tussen de Noord-Amerikaanse en Euraziatische tektonische aardplaten, die elk jaar enkele cm. verder uit elkaar worden gedreven. Ook inbegrepen is een bezoek aan Fridheimar, een eco-vriendelijke, door geothermische aardwarmte verwarmde tomatenkas, waar je (optioneel) een heerlijke tomatensoep of een Bloody Mary kunt gebruiken. 
Je kunt ook boeken voor de Golden Circle Direct, een kortere versie van deze tour die 6,5 uur duurt, zonder het bezoek aan Fridheimar. Vertrek: dagelijks om 09.00 uur vanaf de BSI busterminal. Je wordt ca. 30 minuten voor vertrek opgehaald bij je hotel en na afloop weer teruggebracht.  De Golden Circle Direct tour vertrekt om 12.30 uur.

Duur: ca. 8 uur. Engelstalige reisleiding. Gratis wifi in de bus.

Prijs:   Vertrek om 09.00 uur  78 per persoon (8 uur).  Vertrek om 12.30 uur  72 per persoon (6 uur).  Kinderen t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 15 jaar: 50% korting. Lunch is niet inbegrepen. Opstapschema: De BSI busterminal is het centrale vertrekpunt in Reykjavik van alle tours. Hier stap je over op de juiste bus. Als je een hotel hebt in het oude centrum van Reykjavik kun je vanwege parkeerrestricties niet bij het hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet je op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van het hotel.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 78.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement