Sneeuwscootertocht vanuit Myvatn


Omschrijving:

Het op een sneeuwscooter rijden over het bevroren Lake Myvatn door een uitgestrekt wit landschap met vele vulkaankraters is de ervaring van je leven ! Het contrast tussen de zwarte lava en de witte sneeuw is heel bijzonder. Na het aantrekken van overalls en een helm die bij je maat passen volgt een instructie over het rijden met de sneeuwscooter en de veiligheidsaspecten. Hierna neemt een gids je mee op een sneeuwscootertour van ca. een half uur, met onderweg een paar stops om het landschap te bewonderen. Onderweg kan gewisseld worden van bestuurder.

Vertrek: 1/10-30/4, dagelijks om 14.00 uur. Van 5/2-15/3 tevens om 12.00 uur. Vertrekpunt: Hella Snowmobile Base, vlakbij Reykjahlid, Myvatn Duur: ca. 1 uur, waarvan ca. een half uur op de sneeuwscooter Prijs: € 152 per persoon bij 2 personen per scooter; € 208 bij 1 persoon per sneeuwscooter. Leeftijd: minimum 6 jaar.

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs en moet voor vertrek een aansprakelijksverklaring tekenen. Maximaal 16 personen per groep. Draag warme, waterdichte kleding, een muts, handschoenen en goede waterdichte wandelschoenen. De uitvoering van deze excursie is onder voorbehoud van de juiste sneeuw- en ijsomstandigheden.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 152.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement