Sneeuwscootertocht vanuit Myvatn


Omschrijving:

Het op een sneeuwscooter rijden over het bevroren Lake Myvatn door een uitgestrekt wit landschap met vele vulkaankraters is de ervaring van je leven ! Het contrast tussen de zwarte lava en de witte sneeuw is heel bijzonder. Na het aantrekken van overalls en een helm die bij je maat passen volgt een instructie over het rijden met de sneeuwscooter en de veiligheidsaspecten. Hierna neemt een gids je mee op een sneeuwscootertour van ca. een half uur, met onderweg een paar stops om het landschap te bewonderen. Onderweg kan gewisseld worden van bestuurder. Als u de avondtour boekt hebt u bij de juiste omstandigheden kans op het zien van het magische Noorderlicht. Op aanvraag is het ook mogelijk te boeken voor een langere tour van ca. 4 uur.

Vertrek: 1/10-31/3, dagelijks om 10.00, 12.00, 16.00 en 20.30 uur (Northern Lights tour). Vertrekpunt: Hella Farm, Grimsstaoir, Mývatn Duur: ca. 1 uur, waarvan ca. een half uur op de sneeuwscooter Prijs: € 138 per persoon bij 2 personen per scooter; € 178 bij 1 persoon per sneeuwscooter. Leeftijd: minimum 13 jaar.

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs en moet voor vertrek een aansprakelijksverklaring tekenen. Maximaal 16 personen per groep. Draag warme, waterdichte kleding, een muts, handschoenen en goede waterdichte wandelschoenen. De uitvoering van deze excursie is onder voorbehoud van de juiste sneeuw- en ijsomstandigheden.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 138.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement