Sneeuwscootertocht op Vatnajokull gletsjer


Omschrijving:

Je vertrekt ca. 54 km. ten zuiden van Hofn met een superjeep en wordt via een ruige en steile gravelweg naar de rand van de Vatnajokull gletsjer gebracht. Deze spectaculaire rit (ca.16 km.) is al een avontuur op zich. Je passeert locaties waar films als Batman Begins, James Bond (Die Another Day), Tomb Raider, The Secret Life Of Walter Mitty en Game Of Thrones zijn opgenomen. Vanaf het Joklasel restaurant (op 840 m. hoogte) vertrek je voor een sneeuwscootertocht van een uur over de grootste gletsjer van Europa, waarbij je prachtige uitzichten hebt.
Vertrek: dagelijks vanaf de Vagnsstadir Hostel, 1/3-31/10 om 09.30 en 14.00 uur.

Duur: ca. 3 uur.

Prijs: 202 per persoon. Je rijdt met 2 personen op een sneeuwscooter (onderweg kun je wisselen van bestuurder). Prijs bij 1 persoon per scooter 264. 50% korting voor kinderen t/m 11 jaar (alleen als passagier).   

Uitrusting: Je krijgt ter plaatse een warme overall, helm en speciale schoenen. Rijbewijs: om een sneeuwscooter te mogen besturen moet je in het bezit te zijn van een rijbewijs. Deze excursie is altijd onder voorbehoud van de weerscondities op de gletsjer.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 202.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement