Salen Lindvallen Prive Chalets, Salen 23 en 30 dec 2023


Omschrijving:

Lindvallen in Salen is meest populair onder families met (kleine) kinderen, aanwezigheid van o.a. het zwembad en de bowlingbaan in Experium draagt hier aan bij. De prive chalets en appartementen hier liggen soms heel gunstig ten opzichte van de pistes en liften, maar ook als u liever een rustig gelegen accomodatie heeft dan kunt u hier slagen. U vliegt zaterdag vanaf Groningen Airport direct met Transavia naar Scandinavian Mountains Airport. Hiervandaan bent u in zo’n 20-25 transferminuten op uw bestemming. Parkeren op Groningen Airport is gratis, net als uw bagage tijdens de vlucht. Indien u dit bij boeking doorgeeft mag u zelfs een skiset (ski’s, stokken en skischoenen; maximaal 15 kilo) gratis meenemen. Het is ook mogelijk te vliegen vanaf Schiphol, klik daarvoor hier.
Reist u graag met eigen auto, dan adviseren wij u de overtocht van Kiel naar Oslo per Color Line. Vanuit Oslo is de afstand naar Salen ca. 264 km. Klik hier voor de reizen met eigen auto en overtocht. Lindvallen Lindvallen bestaat uit vier pleinen en is de grootste skibestemming van Salen. Hier vindt u een van Europa’s grootste aaneengesloten gebieden voor kinderen en beginners, evenals kinderdagverblijven en oppasdiensten voor de allerkleinsten. In Lindvallen zijn de meeste pistes groen of rood, en het is gemakkelijk voor het hele gezin om samen te skien. Drie stoeltjesliften zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk naar de top kan. Het skigebied is verbonden met Hogfjallet. In Lindvallen ligt een Fun Ride met sprongen, hobbels, boxen en hellende bochten die zijn ontworpen voor iedereen, van kleine kinderen en beginners tot gevorderde skiers. Fun Ride bevindt zich naast de stoeltjeslift Gustav Express (voorheen Gustav III). In het kindergedeelte rond de Sparvenlift (L5) is een park met groene jumps en boxen. Lindvallen Prive Chalets, Salen De meeste van de accommodaties in Lindvallen bevinden zich op een van de vier pleinen: Soderastorget, Experiumtorget, Gustavtorget en Salfjallstorget.
Bij Experiumtorget is alles binnen handbereik. Hier vindt u de SkiStar Lodge Experium Lindvallen, Ski Lodge Village en Timmerbyn, waterpark, spa, bioscoop, bowling en talloze restaurants. Er is ook een kruidenierswinkel en een gastenservice.
Bij Salfjallstorget zijn er een aantal restaurants en de grote sportwinkel die de SkiStarshop Concept Store is. De ski- en zwembus maakt het vervoer tussen uw accommodatie en de skipistes of het waterpark kinderspel. Bij en aan de pistes liggen tal van privechalets en blokhutten, vrijwel allemaal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting. CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs Klik op deze pagina de blauwe button ’prijsopgave’ aan. U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan. Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters. Voor detail informatie en foto’s klikt u op ’meer info’. Om de accommodatie te kiezen klikt u op ’kies’ en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure. Kaart woongebied Lindvallen
(klik voor grote kaart) Winteravonturen
Maak uw vakantie helemaal compleet met een avontuurlijke huskysafari, tocht met sneeuwscooters, ijskarting of ga de natuur in op sneeuwschoenen! U kunt vaak kiezen uit excursies van verschillende duur en dag waarop deze worden aangeboden.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement