Skarsnuten Appartementen, Hemsedal 2021/2022 wintersport Noorwegen


Omschrijving:

Met 48 pistes, 24 liften en een uitgebreid snowboard park behoort Hemsedal tot een van de grootste en meest populaire skigebieden in Noorwegen. Door de hoge bergtoppen, Totten (1450 m), Tinden (1440m) en Rogjin (1370m), wordt er zelfs gesproken van de Scandinavische Alpen! Een skivakantie in dit gebied is zeer populair, mede vanwege de vele extra’s die geboden worden. Er kan hier zelfs een tocht met een huskyslee gemaakt worden.

Voor de kinderen zijn er verschillende gebieden waar veel vermaak aanwezig is en de pubers vertonen hun kunsten in een van snowboardparken. Voor de echte ’diehards’ zijn diverse pistes op vier avonden in de week geopend. De vele bars maken de apres-ski in Hemsedal erg gezellig. Vervoer Vertrek op zaterdag of zondag vanaf Schiphol per comfortabele lijndienstvlucht naar Oslo. U reist met KLM.
Op Oslo Airport staat een huurauto voor u klaar en u rijdt in ca. 3 uur nar Hemsedal (212 km).
Uiteraard bieden we ook andere mogelijkheden aan qua overtochten en langer verblijf. Skarsnuten Appartementen, Hemsedal Fraaie en compleet uitgeruste appartementen met bijzondere ligging op de berg, direct aan de skipistes.

Aantal bedden per appartement:
Skarsnuten A 5-6 bedden, 2 slaapkamers (46 m2)
Skarsnuten C 6-7 bedden, 3 slaapkamers (84 m2)
Skarsnuten E 10-12 bedden, 4 slaapkamers (119 m2)
Ligging Gelegen op de berg aan de pistes. Twee geprepareerde pistes garanderen ski-in/ski-out en een eigen stoeltjeslift eindigt bij de appartementen (ca. 150-500m afhankelijk van ligging appartement). Skarsnuten Hotel met bar, restaurant en skiverhuur ligt bij de appartementen. Supermarkt 3 km.

CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs Klik op deze pagina de blauwe button ’prijsopgave’ aan. U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan. Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters. Voor detail informatie en foto’s klikt u op ’meer info’. Om de accommodatie te kiezen klikt u op ’kies’ en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement