Silfra snorkelen tussen twee continenten


Omschrijving:

Een unieke ervaring is deze snorkeltrip in de Silfra kloof in het Thingvellir nationale park, die de scheiding vormt tussen de continentale platen van Europa en Amerika. Het water is er kristalhelder en het zicht kan tot 100 meter diep zijn.

Vertrek: dagelijks vanaf uw hotel om 08.30 en 12.00 uur. Als u een hotel heeft in het oude centrum van Reykjavik kunt u vanwege parkeerrestricties niet bij uw hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet u op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van uw hotel.

Prijs: € 195 per persoon Toeslag 19/12-2/1 € 14 per persoon. Inclusief drysuit, complete snorkeluitrusting en begeleiding door een PADI gecertificeerde gids.

Leeftijd & lengte en gewicht: minimaal 12 jaar, 45 kg. en 1.50 m lang. Maximaal 120 kg. - 2.00 m. lang. Zwangere vrouwen kunnen niet deelnemen aan deze excursie. Je moet kunnen zwemmen. U dient vooraf goed kennis te nemen van het handboek en ter plaatse een gezondheidsverklaring te tekenen. Mocht een van de genoemde kenmerken op u van toepassing zijn, kunt u helaas niet deelnemen aan deze excursie. Duur: 4 uur (ca. 1 uur snorkelen). Opmerking: het is niet mogelijk een bril te dragen onder de snorkel, dus zorg als u niet goed ziet voor contactlenzen. De temperatuur van het water is ca. 2-4 graden.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 195.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement