Silfra kloof Thingvellir, snorkelen tussen twee continenten


Omschrijving:

Een unieke ervaring is deze snorkeltrip in de Silfra kloof in het Thingvellir National Park, die de scheiding vormt tussen de tektonische aardplaten van Europa en Amerika. Het water is er kristalhelder en het zicht kan tot 100 meter diep zijn.

Vertrek: dagelijks 10.00 uur en 13.30 uur vanaf het Thingvellir National Park (ook mogelijk incl. busvervoer vanaf Reykjavik). Prijs: € 158 per persoon, incl. dry suit, complete snorkeluitrusting en begeleiding door een PADI gecertificeerde gids. Toeslag van 19/12-2/1 € 14 p.p.

Leeftijd & lengte en gewicht: minimaal 12 jaar, 45 kg. en 1.50 m lang. Maximaal 120 kg. - 2.00 m. lang. Zwangere vrouwen kunnen niet deelnemen aan deze excursie. Je moet kunnen zwemmen. U dient vooraf goed kennis te nemen van het handboek en ter plaatse een gezondheidsverklaring te tekenen. Mocht een van de genoemde kenmerken op u van toepassing zijn, kunt u helaas niet deelnemen aan deze excursie. Duur: ca. 2-3 uur, waarvan 1 uur snorkelen Opmerking: het is niet mogelijk een bril te dragen onder de snorkel, dus zorg, als u niet goed ziet, voor contactlenzen. De temperatuur van het water is ca. 2-4 graden. Parkeren: op de Thingvellir parkeerplaats moet u ISK 500 - ca. € 4 betalen voor het parkeren van uw auto.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 158.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement