Rondleiding in s werelds noordelijkste bierbrouwerij

Rondleiding in s werelds noordelijkste bierbrouwerij

Omschrijving:

Mack is ’s werelds noordelijkste bierbrouwerij!
Al sinds 1877 werd Mack bier gebrouwd op goed humeur en een fantastische natuur. Precies zoals de natuur in Noord-Noorwegen is Mack bier meer verfrissend, schoner en spannender dan de meeste internationale concurrenten.
In 1981 werd Macks Polar Beer en Arctic Beer ’s werelds eerste bier op de Noordpool, en maar liefst 9 jaar later ook op de Zuidpool. Steeds is ontwikkeling en vanaf het jaar 2000 is Macks eerste microbrouwerij een feit. Inmiddels is Macks kleine stoere broertje een eigen merk geworden met meer dan 100 verschillende soorten op het repertoir. En van muziek houden ze ook bij Mack bier. Voor elk bier dat gebrouwen wordt, maken ze een eigen speellijst. Deze is uniek per batch en volgt de bier van productie tot etiket. Met de telefoon kunt u de QE-code scannen en naar de muziek luisteren. Met goede muziek krijgt men vrolijke gist, en met vrolijke gist krijgt men goed bier!

In 1928 opende de Ølhallen (bierhal) na vele tegenslagen zijn deuren. Sinsdien is het een instituut geworden voor zowel reizigers als lokale bewoners van Tromso. Nog steeds is het een gewilde plek om af te spreken voor een praatje en uiteraard om een van de 67 kwaliteitsbieren van de tap te proberen. Van maandag tot vrijdag kunt u een rondleiding krijgen in de historische gebouwen van Mack. De rondleiding start om 15.30 uur en duurt ca. 60 minuten en is inclusief het proeven van een bier tijdens de rondleiding en eentje als afsluiter in de Ølhallen.
We starten in Kjeller 5 en gaan door naar Kjeller 4 voor een korte film. Daarna gaan we naar de oude bierkelders van 1877 waar we een kijkje krijgen in Macks kleurrijke geschiedenis. De tour gaat door naar de moderne microbrouwerij voordat we afsluiten in Ølhallen, Tromso’s oudste pub! Rondleiding in ’s werelds noordelijkste bierbrouwerij Transportmiddel Er zijn geen transfers inclusief Duur ca. 1 uur
Start excursie: Kjeller 5, Storgata 2 in Tromso - 15.30 uur
Kleding/Schoeisel Geen speciale kleding vereist.
Opmerking Leeftijdsgrens 18 jaar!
Min/Max Minimum 2 personen en maximum 50 personen Inbegrepen:
Engelssprekende lokale gids met leuke verhalen, proeven van 1 bier tijdens de rondleiding en 1 aan het einde!Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement