River Fun Rafting wildwatervaren


Omschrijving:

Vanuit Reykjavik wordt u naar het basiskamp in Drumbo (100 km, vlakbij Geysir/Gullfoss) gebracht, waar u vertrekt voor een spectaculaire rafting trip op de Hvita rivier met een aantal adrenaline verhogende stroomversnellingen. In de prachtige Bruarhlod canyon wordt de deelnemers de mogelijkheid geboden van een hoge klif in de rivier te springen. Na afloop van de tocht kun je de lunch of diner gebruiken in het restaurant van het basiskamp (niet inbegrepen) en kun je gebruik maken van de faciliteiten zoals douches, sauna en hot tubs.

Vertrek: dagelijks van 15/5-15/9 om 12.30 uur vanaf uw hotel. Als u een hotel heeft in het oude centrum van Reykjavik kunt u vanwege parkeerrestricties niet bij uw hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet u op- en uitstappen bij een een bushalte in de buurt van uw hotel. Duur: ca. 8 uur.

Prijs: € 174 per persoon. Kinderen van 11 t/m 15 jaar betalen € 139.

Leeftijd: minimaal 11 jaar. Ervaring is niet vereist.

Zorg voor een warme trui, zwemkleding, een set droge kleren en een handdoek. Ter plaatse kun je evt. een waterbestendige camera voor eenmalig gebruik kopen.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 174.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement