Åre Bjornen Prive Chalets en appartementen, Åre 2023/2024


Omschrijving:

Beleef het hipste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Apres-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig.
Een dag iets anders dan skien? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari. Are Bjornen Kind- en beginnersvriendelijk met gemakkelijke pistes en tal van activiteiten voor kinderen. Vanaf hier is het hele Åre-pistenetwerk om de hoek en er zijn veel nieuw gebouwde accommodaties van een hoge standaard direct aan de pistes.
Rond het plein Valles torg vind je Valle’s werkplaats, muziekstudio, mijn en podium. Kinderen ontmoeten hier Valle de Sneeuwman meerdere dagen per week en hier vindt ook Valle’s apres-ski plaats. In de nabije omgeving bevinden zich diverse transportbanden en eenvoudige knopliften.
Bjornlandet is het Land van de Beren; een sprookjesbos waar kinderen tijdens een skivakantie een berenfamilie tegenkomen. Langs de lus zijn er speelplekken om te stoppen. Ski door een apres-ski locatie, speel op houten instrumenten, rijd op een houten sneeuwscooter of speel gewoon op je ski’s in het bos. Bjornlandet ligt bij de Jarvenliften-lift (B44).
Boven aan de Bjornen-lift is er een klein groen park met een mini-buckel-piste.
In Åre vind je een Fun Ride met sprongen, hobbels en een parcours die zijn gebouwd voor iedereen, van kleine kinderen en beginners tot gevorderde skiers. De Fun Ride bevindt zich aan piste nummer 54 in Rodkullen/Bracke. Vervoer We vliegen zaterdag vanaf Schiphol direct met KLM naar Trondheim Airport. Hiervandaan brengen wij je in zo’n 2 uur naar de bestemming met een comfortabele transfer. Bagage tijdens de vlucht is inbegrepen. Prive chalets en appartementen, Åre Bjornen Bij en aan de pistes liggen tal van appartementen en chalets, vrijwel allemaal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting. Åre Bjornen ligt hoger halverwege de berg en tussen de pistes, waardoor de meeste accommodaties direct aan de skipistes liggen. Er zijn veel nieuw gebouwde accommodaties die zowel geschikt zijn voor kleine gezinnen als voor mensen die op zoek zijn naar veel bedden en grote ruimtes. Hier vindt u ook het bekroonde designhotel Copperhill Mountain Lodge. CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs Klik op deze pagina de blauwe button ’prijsopgave’ aan. U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan. Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters. Voor detail informatie en foto’s klikt u op ’meer info’. Om de accommodatie te kiezen klikt u op ’kies’ en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure.



Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement