Prive Chalets en Appartementen, Hemsedal 2021/2022 wintersport Noorwegen


Omschrijving:

Met 48 pistes, 24 liften en een uitgebreid snowboard park behoort Hemsedal tot een van de grootste en meest populaire skigebieden in Noorwegen. Door de hoge bergtoppen, Totten (1450 m), Tinden (1440m) en Rogjin (1370m), wordt er zelfs gesproken van de Scandinavische Alpen! Een skivakantie in dit gebied is zeer populair, mede vanwege de vele extras die geboden worden. Er kan hier zelfs een tocht met een huskyslee gemaakt worden.

Voor de kinderen zijn er verschillende gebieden waar veel vermaak aanwezig is en de pubers vertonen hun kunsten in een van snowboardparken. Voor de echte diehards zijn diverse pistes op vier avonden in de week geopend. De vele bars maken de apres-ski in Hemsedal erg gezellig. Vervoer Vertrek op zaterdag of zondag vanaf Schiphol per comfortabele lijndienstvlucht naar Oslo. U reist met KLM.
Op Oslo Airport staat een huurauto voor u klaar en u rijdt in ca. 3 uur nar Hemsedal (212 km).
Uiteraard bieden we ook andere mogelijkheden aan qua overtochten en langer verblijf.  Prive chalets & appartementen, Hemsedal Bij en aan de pistes liggen tal van prive chalets, appartementen en soms blokhutten, vrijwel allemaal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting. CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs Klik op deze pagina de blauwe button prijsopgave aan. U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan. Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters. Voor detail informatie en fotos klikt u op meer info. Om de accommodatie te kiezen klikt u op kies en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement