Prive Chalets, Are 2021/2022


Omschrijving:

Beleef het hipste skigebied van Zweden. Met meer dan 100 afdalingen in verschillende niveaus vindt u hier zelfs vijf off-piste afdalingen. De funparks in Åre zijn zeer geliefd onder de snowboarders. Voor de kleinsten zijn er maar liefst vijf skigebieden, waar ze zich elke dag prima kunnen vermaken. De langste afdaling is ruim zes kilometer. U stapt uit de lift op de top van de berg en alles wat u ziet is wit, de bomen zijn bedolven onder de sneeuw en de meren zijn bevroren; een geweldig uitzicht! Apres-ski en gezellige restaurants zijn volop aanwezig.
Een dag iets anders dan skien? Ga dan op een onvergetelijke husky of sneeuwscooter safari. U vliegt vanaf Schiphol naar Trondheim dat op 130 km van Åre ligt. U bereikt Åre per huurauto in ongeveer 2-2,5 uur. Vervoer Vertrek op zaterdag of zondag vanaf Schiphol per comfortabele lijndienstvlucht Trondheim. U reist met KLM.
Reist u graag zonder gebruik te moeten maken van een huurauto, dan is het ook mogelijk om vanaf Schiphol via Stockholm naar Östersund te vliegen met Scandinavian Airlines. Hiervandaan bieden we een transferbus aan. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een autohuur bij te boeken. De afstand naar Åre vanaf Östersund Airport is ca. 90km. Klik voor reizen o.b.v. een SAS-vlucht hier.
Uiteraard bieden we ook andere mogelijkheden aan qua overtochten en langer verblijf. Prive Chalets & appartementen, Åre Bij en aan de pistes liggen tal van privechalets en blokhutten, vrijwel allemaal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting. CHECK BESCHIKBAARHEID & PRIJS ONLINE Werkwijze online prijzen & boeken puntsgewijs Klik op deze pagina de blauwe button ’prijsopgave’ aan. U kiest de datum waarop u het chalet wil betrekken en geef de samenstelling van uw gezelschap aan. Klik op zoeken; u kunt het resultaat aanpassen d.m.v. een aantal filters. Voor detail informatie en foto’s klikt u op ’meer info’. Om de accommodatie te kiezen klikt u op ’kies’ en doorloopt u de rest van de boekingsprocedure. Huskysafari
Maak uw vakantie helemaal compleet met een avontuurlijke huskysafari! U kunt kiezen uit een safari van 40 minuten tot een uur, van 1,5 tot 2 uur of een 1/2 dag safari die zo’n 3 uur duurt.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement