Northern Lights Tour, op zoek naar het Noorderlicht


Omschrijving:Door de noordelijke ligging is in de herfst- en wintermaanden op veel plaatsen in IJsland het schitterende Noorderlicht (Aurora Borealis) te bewonderen. Van eind augustus tot april heeft u op heldere avonden goede kans het groene en witte poollicht te zien, met prachtige stralenbundels, die door de lucht dansen. Omdat het Noorderlicht alleen bij een heldere hemel kan worden gezien beslist men iedere dag op basis van de weersvooruitzichten om 17.00 uur of de tour doorgaat of niet. U kunt op de website van Reykjavik Excursions checken of de tour wordt uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij, als de tour wordt uitgevoerd, u geen garantie geven dat u het Noorderlicht daadwerkelijk zult waarnemen, aangezien dit afhankelijk is van de weersomstandigheden, bewolking etc. Als het Noorderlicht niet wordt waargenomen wordt u (zo mogelijk) een gratis herkansing op een andere avond aangeboden.

Vertrek: dagelijks van 25/8-15/4 om 21.00 uur vanaf de BSI busterminal. U wordt ca. 30 minuten voor vertrek opgehaald bij uw hotel en na afloop weer teruggebracht.

Duur: ca. 3,5 uur. Engelstalige reisleiding.

Prijs: € 53 per persoon. Kinderen t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 15 jaar: 50% korting. U kunt deze excursie ook boeken met een kleine groep van max. 25 personen (3 uur, vertrek om 21.30 uur) voor € 77 p.p. Als de tour niet doorgaat wordt de reissom uiteraard gerestitueerd.

Opstapschema: De BSI busterminal is het centrale vertrekpunt in Reykjavik van alle tours. Hier stapt u over op de juiste bus. Als u een hotel heeft in het oude centrum van Reykjavik kunt u vanwege parkeerrestricties niet bij uw hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet u op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van uw hotel.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 53.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement