Northern Lights Tour, op zoek naar het noorderlicht


Omschrijving:

Door de noordelijke ligging is in de herfst- en wintermaanden op veel plaatsen in IJsland het schitterende noorderlicht (Aurora Borealis) te bewonderen. Van eind augustus tot april heb je op heldere avonden goede kans het groene en witte poollicht te zien, met prachtige stralenbundels, die door de lucht dansen. Omdat het noorderlicht alleen bij een heldere hemel kan worden gezien beslist men iedere dag op basis van de weersvooruitzichten om 17.00 uur of de tour doorgaat of niet. Je kunt op de website van Reykjavik Excursions checken of de tour wordt uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij, als de tour wordt uitgevoerd, geen garantie geven dat je het noorderlicht daadwerkelijk zult waarnemen, aangezien dit afhankelijk is van de weersomstandigheden, bewolking etc. Als het noorderlicht niet wordt waargenomen word er (zo mogelijk) een gratis herkansing op een andere avond aangeboden.

Vertrek: dagelijks van 25/8-15/4 om 21.00 uur vanaf de BSI busterminal. Je wordt ca. 30 minuten voor vertrek opgehaald bij je hotel en na afloop weer teruggebracht. Van 25/8-30/9 en 15/3-15/4 is het vertrek om 22.00 uur.

Duur: ca. 3,5 uur. Engelstalige reisleiding.

Prijs: € 61 per persoon. Kinderen t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 15 jaar: 50% korting. Je kunt deze excursie ook boeken met een kleine groep van max. 25 personen (3 uur, vertrek om 21.30 uur) voor € 91 p.p. Als de tour niet doorgaat wordt de reissom uiteraard gerestitueerd.

Opstapschema: De BSI busterminal is het centrale vertrekpunt in Reykjavik van alle tours. Hier stap je over op de juiste bus. Als je een hotel hebt in het oude centrum van Reykjavik kun je vanwege parkeerrestricties niet bij het hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet je op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van het hotel.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 61.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement