Njalasouka Sami avontuur


Omschrijving:

Ga mee op jacht naar het Noorderlicht in de bergen van Beisfjordfjellene! De tocht per sneeuwscooter-slede naar de Njalasouka lavvo (Sami tent) is de start van uw avontuur en brengt u hoog in de bergen. Hier vindt u een fantastisch berglandschap en het perfecte decor voor uw foto’s. In de lavvo wordt u verwelkomd door het Sami gezin en tijdens de avond hoort u verhalen over het noorderlicht en het leven van de Sami.
De Polarnacht in het arctisch gebied is een bijzondere belevenis. Het noorderlicht is een natuurverschijnsel en komt niet op commando, dus soms moet u uren wachten om iets te kunnen zien. Dan smaakt een warm drankje en wat snacks rond het kampvuur extra lekker. U krijgt ook de mogelijkheid om onder de sterrenhemel, liggend op rendiervellen de stilte van de natuur te beleven.
U wordt opgehaald bij uw hotel in Narvik om 19.00 uur en we rijden ca. 15 minuten voordat we overstappen in de sleden achter de sneeuwscooter en zetten de toer voort in een mooi berglandschap helemaal tot aan de lavvo camp hoog in de bergen. De gids zal tijdens de hele avond bij u zijn. Wij willen u erop attenderen dat het noorderlicht een natuurverschijnsel is. Er is veel activiteit in dit gebied - en een zeer grote kans om te zien tijdens onze excursies, maar dit is geen garantie dat u het daadwerkelijk ziet. Maar ongeacht of u het wel of niet ziet: een onvergetelijke avond kunnen wij u wel beloven!Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement