Lisetra appartementen, Trysil 2022/2023


Omschrijving:

De Lisetra appartementen liggen in het woongebied Storsten ligt aan de zuidhelling van Trysilfjellet vrijwel direct aan de pistes. Je staat dus in een mum van tijd op de piste. Deze appartementen beschikken over een openhaard en sauna, dus ook het Scandinavische sfeertje is ook aanwezig... U vliegt zaterdag vanaf Groningen Airport direct met Transavia naar Scandinavian Mountains Airport. Hiervandaan bent u in zo’n 40 transferminuten op uw bestemming. Parkeren op Groningen Airport is gratis, net als uw bagage tijdens de vlucht. Indien u dit bij boeking doorgeeft mag u zelfs een skiset (ski’s, stokken en skischoenen; maximaal 15 kilo) gratis meenemen. Het is ook mogelijk te vliegen vanaf Schiphol, klik daarvoor hier.
Reist u graag met eigen auto, dan adviseren wij u de overtocht van Kiel naar Oslo per Color Line. Vanuit Oslo is de afstand naar Trysil ca. 213 km. Klik hier voor de reizen met eigen auto en overtocht. Lisetra appartementen, Storsten Trysil Verblijf in een van deze sfeervolle, Noors ingerichte appartement in aan de zuidkant van Trysilfjellet en geniet van alle mogelijkheden die deze Noorse wintersportplaats bij uitstek te bieden heeft.

Typisch Noors ingerichte woonkamer met open haard, DVD speler, tv, cd speler. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en koelkast. Badkamer met douche, toilet en sauna. Twee slaapkamers met een stapelbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. Bergruimte voor ski’s. De inrichting en standaard van de appartementen kan onderling verschillen. De grotere types hebben naast de extra slaapkamers ook een tweede badkamer en toilet. Aantal bedden per appartement 8 bedden, 3 slaapkamers (68 m2)
12 bedden, 5 slaapkamers (135 m2) Ligging In Storsten Hyttegrend, 1,5 km van Trysil Turistsenter en aan de pistes. De appartementen liggen verspreid in dit gebied.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 430.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement