Levi IJskarten


Omschrijving:

Wie wel eens op een kartbaan heeft gereden weet dat dit een ’kicken’ activiteit is. In Levi, Fins Lapland, krijg je de kans om te karten op ijs - of te wel IJskarten! Dit is een super leuke activiteit voor iedereen boven de 140 cm. Je wordt opgehaald bij de bushalte in het centrum van Levi (voor Kotipizza, tegenover Zero Point, 40 min voor de starttijd) en naar de kartbaan gebracht. Hier krijg je de benodigde uitrusting en een briefing hoe de kart moet worden bestuurd. Het rijden is makkelijk, leuk en tof! Er zij 2 heats van elk 15 minuten en in de tussentijd krijg je de kans om op te warmen met een welverdiend warm drankje.
Ongeacht wie er wint, iedereen is verzekerd van een leuke belevenis na een IJskart race. In dit standaard programma rij je samen met andere mensen in de baan. Na afloop wordt je weer teruggebracht naar het centrum van Levi/Kotipizza.
Duur: ca. 1,5-2 uur incl.shuttle bustransfers
Starttijd: 10:00u, 11.00u 12:00u, 13:00u, 14:00u, 15:00u en 16:00u (Dagelijks, LET OP: vertrektijd uit Levi is 40min voor de starttijd!)
Prijs vanaf: € 73 (Prive vanaf € 92) Alcohol tolerantie: 0 Het is ook mogelijk deze activiteit als prive excursie te boeken, Je rijdt dan met je eigen gezelschap en betaald een toeslag. (minimaal 8 personen)Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement