Lange huskysafari Trysil - 2 uur


Omschrijving:

Bent u op zoek naar een onvergetelijke avontuur, dan is een huskysafari in Trysil de juiste belevenis. Ervaar een van de mooiste gebieden in het echte wildernis en maak uw avontuur onvergetelijk. De hondensleetochten zijn geschikt voor iedereen. Mensen met een handicap kunnen ook deelnemen. Breng uw familie mee en beleef een avontuur dat u nooit meer zult vergeten! U kunt uw eigen hondenspan leiden of ontspannen in de slee en genieten van de natuur.
De enthousiaste honden (totaal 60) zijn erg lief en vriendelijk. Zij houden van om te worden geaaid en als u ze hun harnas opzet dan trekken ze u waar u naartoe wilt... door storm en ontij... op koude winterdagen... of warme en mooie, zonnige dagen.

Welkom op een van onze verbazingwekkende hondensleetochten in Trysil en beleef echt winteravontuur. Deze langere tocht duurt ongeveer 1,5 uur. We doen een rondrit van 18 kilometer, met halverwege een korte stop om van chauffeur te wisselen. Deze trip geeft je wat extra tijd om te leren kennen hoe het is om met je eigen hondenteam te rijden, en tijd om te genieten van de prachtige Noorse natuur. We rijden een korte afstand naar gebieden met weinig verkeer, waardoor u een sterk gevoel van ongerepte natuur krijgt. Omdat deze reis 1,5 uur aaneengesloten wordt gereden, ervaren we dat sommige kleinere kinderen moe en verveeld kunnen raken. We raden u daarom aan om uw eigen kind te beoordelen, of hij - zij hier mee om kan gaan, of dat een kortere reis wellicht beter is. Duur: 2 uur (totale duur incl. instructie, duur tocht van 18 km ca. 1,5 uur)
Vertrek: 10:00u of 13:00u (wo,vr,za) Heeft u geen (huur)auto tot uw beschikking dan is het mogelijk de transfer vanaf de accommodatie naar de huskykennel bij te boeken.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement