Lake Myvatn dagtocht incl. sneeuwscootertocht vanuit Akureyri


Omschrijving:

Dagtocht vanuit Akureyri naar Lake Myvatn in de winter. Met een stop bij de prachtige Godafoss waterval wordt je naar Myvatn gebracht, waar het lavalabyrint Dimmuborgir en de kokende modderpoelen en stoombronnen van Hverir worden bezocht. In het vulkanische gebied rondom Myvatn vind je vulkanen, kraters en de Grjotagja kloof en grot. Er wordt een sneeuwscooter tocht gemaakt over het bevroren Lake Myvatn door een uitgestrekt wit landschap. Onderweg kan gewisseld worden van bestuurder. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan het Myvatn Nature Baths, waar je een heerlijk warm bad kunt nemen in de `Blue Lagoon` van het Noorden (entree niet inbegrepen).

Vertrek: 1/11-30/4, dagelijks om 09.00 uur. Duur: ca. 8 uur, waarvan ca. een uur op de sneeuwscooter Prijs: € 242 per persoon bij 2 personen per scooter; € 282 bij 1 persoon per sneeuwscooter. Leeftijd: minimum 6 jaar. Optioneel: entree Myvatn Nature Bath € 50 p.p.

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs en moet voor vertrek een aansprakelijksverklaring tekenen. Draag warme, waterdichte kleding, een muts, handschoenen en goede waterdichte wandelschoenen. De uitvoering van deze excursie is onder voorbehoud van de juiste sneeuw- en ijsomstandigheden.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 242.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement