Inside The Volcano afdaling in een vulkaankrater!


Omschrijving:

Deze absoluut unieke tour wordt nergens anders ter wereld aangeboden. Je gaat het hart van een vulkaan bekijken ! Na een wandeling over een uitgestrekt lavaveld daal je met een 4/5-persoons liftbakje door de smalle kratermond af naar de magmakamer van de slapende Thrihnukagigur vulkaan, waar je 30-40 minuten de tijd hebt om van deze unieke ervaring te genieten. Je daalt 120 meter af in ca. 10 minuten. De laatste eruptie dateert van 4000 jaar geleden en je veiligheid wordt gewaarborgd door de zeer ervaren gidsen die je begeleiden. De wandeling over het lavaveld naar de vulkaan is ca. 3,5 km (ca. 40-50 minuten) enkele reis, dus je dient in een redelijke fysieke conditie te zijn. Vanuit Reykjavik rij je in ca. 30 minuten naar de Blafjoll mountain hut, waar de wandeling naar de vulkaan start.
Vertrek: dagelijks van 5/5-31/10 om 08.00, 10.00 en 12.00 uur, vanaf de Breidabliksskali mountain hut in Blafjoll, ca. 30 minuten van Reykjavik. Prijs: € 340 per persoon. Kinderen van 8 t/m 12 jaar krijgen 50% korting. Transfers: Voor € 22 per persoon kun je de transfers vanuit Reykjavik bijboeken. Als je een hotel hebt in het oude centrum van Reykjavik kun je vanwege parkeerrestricties niet bij je hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet je op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van je hotel.

Leeftijd: minimaal 8 jaar (die goed in staat zijn om totaal 7 km. te lopen).

Duur: 5-6 uur (ca. 35-40 minuten in de vulkaan).

Inbegrepen: vervoer van/naar je hotel in Reykjavik (uitgevoerd door Gray Line), helm en veiligheidspak, koffie/thee en IJslandse vleessoep.

Zorg voor goede wandelschoenen, warme kleding (het is 4-6 graden in de vulkaan) en water. Niet geschikt voor mensen met claustrofobie.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 340.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement