Huskytocht


Omschrijving:

In het basiskamp maak je kennis met de vriendelijke huskys die de slee of trolley zullen trekken. Het vertrekpunt van de tour hangt af van het weer. Van november t/m half mei is de tour op sneeuw. Van half mei t/m oktober zijn er dryland tours. In de periode dat er geen sneeuw ligt wordt de tour in plaats van met een slee uitgevoerd met een trolley op wielen, wat uiteraard een geheel andere ervaring is. Zelfs in de wintermaanden is sneeuw niet altijd gegarandeerd.  Klik hier voor een video- impressie. Vertrektijd (onder voorbehoud wijziging): Zomers 09.30 uur, `s Winters 10.00 uur en in dec + jan 10.30 uur.

Vertrekpunt: het exacte vertrekpunt wordt pas kort voor vertrek bepaald, omdat dit afhangt van de weersomstandigheden. Het is ca. 35 minuten rijden vanuit Reykjavik, in de buurt van Mosfellsbaer. Duur: ca.1,5 uur met de honden, waarvan ca. 45 minuten op de slee/trolley. Incl. transfers vanuit Reykjavik 3-4 uur.

Prijs incl. transfers vanuit Reykjavik:  371 p.p. Kinderen 6 t/m 11 jaar betalen 281.

Vertrektijd: je wordt rond 08.00 uur s ochtends opgehaald bij je hotel in Reykjavik (of als je in de binnenstad verblijft bij een busstop in de buurt van je hotel).  Max. 4/5 personen per slee. Op aanvraag is het ook mogelijk om privetours te boeken (prijzen op aanvraag). Zorg voor warme, waterdichte kleding en schoenen, muts, handschoenen en een zonnebril. Je krijgt ter plaatse een warme overall en handschoenen. Deelnemers dienen in een fysiek goede conditie te zijn. Minimum leeftijd 4 jaar (6 jaar in de winter). Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Gewichtslimiet: 95 kg. - 30BMI. Graag bij boeking in het veld Opmerkingen het gewicht en de lengte van alle deelnemers vermelden. De tours worden alleen uitgevoerd bij minimaal 2 deelnemers; voor tours inclusief transfers minimaal 4 personen. Afwijkende betaling- en annuleringsvoorwaarden De gehele betaling dient binnen 7 dagen na boeking te worden voldaan. In afwijking op de ANVR Reisvoorwaarden gelden de volgende annuleringskosten: - tot 31 dagen voor vertrek 10% van de reissom
- tussen 30 dagen en 15 dagen voor vertrek 25% van de reissom
- tussen 14 dagen en 49 uur voor vertrek 50% van de reissom
- binnen 48 uur voor vertrek 100% van de reissomWebwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 371.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement