Hafjell luxe prive chalets, Hafjell 2021/2022


Omschrijving:

Op 180 km van Oslo ligt Lillehammer met het alpine skigebied Hafjell. Tijdens de Olympische Spelen (1994) heeft Lillehammer haar visitekaartje afgegeven in de wereld van de wintersport. U kunt hier van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat skien. De omgeving biedt voor ieder wat wils: u kunt alpineskien in Hafjell, een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Lillehammer en langlaufen in Nordseter. Met het uitgebreide funpark is Hafjell ook favoriet bij de snowboarders.
Hunderfossen winterpark is leuk om met de kinderen naartoe te gaan. U kunt hier bijvoorbeeld ijsbowlen en de cultuur van Noorwegen ervaren. Het restaurant in dit park wordt gedragen door trollen, iets wat veel indruk maakt op de kinderen. Beschrijving Hafjell luxe prive chalets, Hafjell Bij en aan de pistes liggen tal van privechalets en blokhutten, vrijwel allemaal ski- in/ski-out, maar onderling allen verschillend qua grootte, uitrusting en inrichting. Wij hebben deze unieke privechalets in drie verschillende formaten ingedeeld. De prijzen varieren en daarom zijn wij van een vanaf-prijs uitgegaan. Wat kunt u verwachten bij de verschillende categorieen? Luxe & comfort In de chalets in deze categorie ontbreekt het u aan niets. Ruime woonkamer met een of meerdere open haarden, moderne keukenapparatuur, badkamer(s) met bubbelbad. Elk huis in heeft zo zijn eigen typerende puntjes.
Voorbeeld van een Luxe chalet is een van de prachtige chalets van Geitryggen, gelegen in middengedeelte van Hafjell skiresort, halverwege de pistes dus. Alle chalets zijn van hoge standaard en hebben een ski-in/ski-out. De ligging is zeer goed, helemaal boven bij de boomgrens en het uitzicht hiervandaan is schitterend. Groote van de chalets is vanaf ca. 150m2 en ze hebben 4, 5 of 6 slaapkamers (meerdere met 2-persoonsbedden) en 2 of 3 badkamers, sauna en gratis WiFi. Werkwijze puntsgewijs Online prijsopgave met indicatieve tarieven. U kiest de gewenste grote en maakt een reservering op aanvraag. Wij zoeken naar een chalet die aan uw wensen voldoen en de getoonde richtprijs benaderen. Deze prijsopgave kunt u dan omzetten in een definitieve reservering.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement