Guinness Storehouse - Dublin


Omschrijving:

Beleef vanuit het zeven verdiepingen tellende Storehouse het verhaal achter het Guinness bier. Het historische Ierse biertje wordt onder de loep genomen en het laat je uitgebreid kennis maken met het typische Ierse bier. Het verhaal begint 250 jaar geleden en eindigt in de Gravity Bar waar jij de tour kan eindigen met een pint Guinness. In de bar kan je genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over Dublin. Het Guinness Storehouse is een van de meest iconische attracties van Dublin. Wanneer je in Dublin bent, kan je niet vertrekken zonder een bezoek aan deze toeristische trekpleister. Voor elke bezoeker is er wat wils, van een self-guided tour tot een met een rondleiding met een gids. Er zijn verschillende opties mogelijk voor een tour: - Guinness Storehouse Experience: Een self-guided tour van ongeveer 90 minuten. De tour neemt je mee langs de zeven verhalen van de Guinness drank en geschiedenis ervan. Je sluit je bezoek af in de Gravity Bar.
- STOUTie Experience: De Guinness Storehouse Experience inclusief een extra pint met jouw selfie op het biertje. Duur: circa 2 uur
- Academy Experience: De Guinness Storehouse Experience inclusief een biertapcursus. Na afloop krijg je een Guinness Storehouse certificaat. Duur: circa 2 uur.   Aanvangstijden: de tours worden dagelijks aangeboden tussen 12:00 uur en 16:30 uur en vertrekken elk half uur.   Prijs: Standaard Experience 32 p.p. , STOUTie Experience  42 p.p. en de Academy Experience  47 p.p.
Duur: ca. 90 minuten (Standaard Experience) - 2 uur (STOUTie Experience & Academy Experience)Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 32.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement