Fly-drive rondreis Bergen en Hardangerfjord


Omschrijving:

Maak vanuit Bergen een ontdekkingstocht door de mooiste delen van het fjordengebied en beleef een kleurrijke zomer. Tijdens uw verblijf in de voormalige Hanzestad Bergen kunt u bijvoorbeeld de excursie Noorwegen in een notendop inclusief treinreis over de Flambaan en een boottocht over de Næroyfjord doen. De fjord cruise van Bergen naar Mostraumen is zeker ook een aanrader.
Met een huurauto rijdt u vervolgens een schitterend traject naar Rosendal voor een aantal overnachtingen in een gezellig chalet nabij de Hardangerfjord. U heeft alle tijd om in de schitterende omgeving te wandelen, kajakken of een tocht naar het Hardangervidda bergplateau te maken, alvorens u weer terugkeert naar Bergen en naar huis vliegt.

Reisschema Amsterdam - Bergen per KLM 2 nachten in Scandic Bergen City - Bergen 3,4 of 5 nachten in Rosendal Hyttetun, Rosendal - (ca. 115 km) Bergen - Amsterdam per KLM Bij te boeken excursies: Food Tour in Bergen Noorwegen in een notendop Hardangerfjord in een notendop Sognefjord in een notendop Fjord cruise Bergen-Mostraumen Trolltunga avontuurWebwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement