Camper arrangement vanuit Tromso, Noorwegen 2021


Omschrijving:

Liever onafhankelijk en vrij rondreizen in de Scandinavische landen? Zoals in Scandinavie kunt u nergens anders in Europa zo vrij en ongebonden rondtrekken met een camper.
U bent uw eigen baas en kiest een eigen reisroute. Onderweg zult u merken dat er een overvloed aan campings is, veelal fraai gelegen en met goede faciliteiten voor het hele gezin. Helemaal uniek is het allemansrecht waarbij u vrij in de natuur mag kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar.
Vanuit Tromso kunt u het arctisch gebied in alle rust verkennen. U kunt rijden naar de Lofoten eilanden, of de grens oversteken naar Zweden en Finland. U kunt ook uw eigen plek zoeken om even helemaal alleen te genieten van de natuur om u heen. Indien u de camper in Tromso wilt ophalen maar elders in het land terugbrengen, dan is dit zeker mogelijk. Zelfs terugbrengen in Zweden of Finland kan in de meeste gevallen. Contact ons voor verdere informatie.

Wilt u de echte vrijheid voelen, dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavie!Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement