Camper arrangement vanuit Stockholm, Zweden


Omschrijving:

Liever onafhankelijk en vrij rondreizen in de Scandinavische landen? Zoals in Scandinavie kunt u nergens anders in Europa zo vrij en ongebonden rondtrekken met een camper.
U bent uw eigen baas en kiest een eigen reisroute. Onderweg zult u merken dat er een overvloed aan campings is, veelal fraai gelegen en met goede faciliteiten voor het hele gezin. Helemaal uniek is het allemansrecht waarbij u vrij in de natuur mag kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar.
Vanuit Stockholm kunt u vele kanten op. Het lieflijke Zweden is uitstekend te doen met de camper en u kunt zelfs tot aan Noorwegen en Finland rijden om uw avontuur compleet te maken. Indien u de camper in Stockholm wilt ophalen en elders in het land terugbrengen, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Zelfs terugbrengen in Noorwegen of Finland kan in de meeste gevallen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Wilt u de echte vrijheid voelen, dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavie! De sleutel tot vrij reizen in Scandinavie is camperhuur. Zoals nergens anders in Europa kunt u in de Scandinavische landen uitstekend vrij en ongebonden rondtrekken met een camper. U bent eigen baas en kiest uw eigen reisroute. U zult merken dat er een overvloed aan campings is, veelal fraai gelegen en met goede faciliteiten voor het hele gezin. Helemaal uniek is het allemansrecht waarbij u vrij in de natuur mag kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar. Als u echt vrij wilt zijn dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavie. Camperhuurstations in Scandinavie Vanuit verschillende camperdepots biedt BBI Travel camperhuur aan in samenwerking met Touring Cars. De campers hebben niet meer dan 100.000 km op de teller staan, waardoor u als klant de zekerheid heeft met goed materiaal op reis te gaan. De camperdepots liggen verspreid over Scandinavie, namelijk in Oslo, Tromso, Stockholm, Helsinki en Rovaniemi.
U vliegt naar de door u gewenste bestemming waar de gereserveerde camper voor u klaar staat. Na een gedegen uitleg bent u klaar om te vertrekken. De huur kan op elke gewenste dag ingaan en u kunt tegen betaling van een ’drop-off fee’ de camper achterlaten bij een ander depot dan vanwaar u de camper afhaalde. Tevens is het mogelijk om de camper achter te laten bij een van de extra ´drop-off´ locatie. Ophalen en afleveren van de camper buiten deze uren is mogelijk tegen betaling van een toeslag vanaf NOK 2000 voor Oslo, en Tromso, SEK 2300 voor Stockholm, € 240 voor Helsinki en Rovaniemi. De ophaaldag en de inleverdag worden als volledige dagen meegerekend in de huursom. Campertypes U heeft de keuze uit een aantal types, varierend van een compacte van tot een luxury camper. Lees hier meer over de verschillende campertypes. Verzekeringen Bij de huurprijs is een standaardverzekering inbegrepen. De dekking is inclusief een aansprakelijkheidsverzekering. Verder wordt de schade aan de eigen huurcamper gedekt bij een ongeval, brand of diefstal. Het eigen risico bedraagt € 2800 per schadegeval of ongeluk. U kunt de dekking uitbreiden en het eigen risico verlagen door middel van het afsluiten van extra verzekeringen. Wij kunnen de voordelige Cascoverzekering van de ASR verzekeringsmaatschappij van harte aanbevelen. Tegen een erg scherpe premie reduceert u uw eigen risico tot nul. Borg Bij aanvang van iedere huur dient u een restitueerbaar deposito (ter hoogte van het eigen risico) te betalen. Dit gebeurt middels een imprint van uw creditcard. Touringcars accepteert alleen Visa, Mastercard en voor huurstation Malmo ook Diners Club. Het is niet mogelijk om met contant geld of andere creditcards te betalen. De creditcard dient op naam van de bestuurder te staan en nog minimaal zes maanden na het inleveren van de camper geldig te zijn. Extra bestuurders dienen ook over een creditcard te beschikken. Eventuele schades worden verrekend met het deposito. Indien u de camper op een drop-off depot achterlaat dan vindt de restitutie plaats na inspectie van de camper achteraf. Overige voorwaarden Minimum leeftijd van de bestuurder is 19 jaar in Finland en Zweden en 25 jaar in Noorwegen. De bestuurder dient voor huur in Finland en Zweden minimaal een jaar in bezit van een rijbewijs te zijn, voor Noorwegen geldt twee jaar.
De camper dient na afloop schoon te worden ingeleverd met geleegde afvalbakken, afvalwatertank, lege wc-cassette, een volle benzinetank en gasfles. Indien de camper niet schoon is, wordt € 89 per uur voor extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Honden zijn toegestaan in de camper, u dient wel vooraf door te geven dat u uw hond meeneemt. In verband met extra schoonmaakkosten wordt voor een hond € 250 in rekening gebracht. Er mag niet in de camper worden gerookt, hierop staat een boete van € 900. Inbegrepen Onbeperkt aantal km’s, transfers van/naar luchthaven (indien u vluchten via BBI Travel reserveert), standaard eindschoonmaak (max. 2 uur), instructies gebruik camper (Engels), informatiepakket met Holiday Guide Booklet en brochures, lokale belastingen, basisverzekering (eigen risico NOK 28000 - SEK 28000 - € 2800 per gemelde schade). Standaard inventaris De standaard inventaris van de campers, inbegrepen bij de huurprijs, bestaat onder andere uit:
Volledige keukenuitrusting, EHBO-kit, gereedschap bij bandenpech, schoonmaakset, handleidingen, 12V/220V stopcontacten, elektriciteitskabel. Optionele extra’s • Extra bestuurder: NOK 550 - SEK 500 - € 49 per persoon
• Linnenset bestaande uit een deken, laken, kussen, handdoek en kussensloop: NOK 600 - SEK 500 - € 52 per persoon
• Extra linnenset bestaande uit een handdoek, kussensloop en lakens: NOK 300 - SEK 250 - € 25 per persoon
• Campingset bestaande uit een campingtafel en per persoon een stoel: NOK 500 - SEK 550 - € 50
• Barbeque grillset incl. kolen en lucifers: NOK 500 - SEK 450 - € 52 per set
• Koffiezetapparaat (werkt alleen als camper aangesloten is op elektriciteit): NOK 300 - SEK 190 - € 26 per stuk
• Autostoel kind tot 135 cm: NOK 250 - SEK 150 - € 25 per stuk
• Autostoel kind langer dan 135 cm: NOK 650 - SEK 650 - € 52 per stuk
• Fiets huren kan alleen ter plaatse bij het ophalen van de camper bij sommige ophaalstations, en is geheel onder voorbehoud van beschikbaarheid.
• Chemicalien bij gebruik van chemisch toilet: NOK 300-275 - SEK 240 - € 25 per fles
• Gasfles: NOK 900 - SEK 970 /€ 55 per stuk
• Eindschoonmaak: NOK 2250 - SEK 2100 - € 210 per camper Extra voordelige pakketten • Essential package bestaande uit chemicalien bij gebruik van chemisch toilet, extra bestuurder en een gasfles: NOK 1300 voor Noorwegen - SEK 1300 voor Zweden - € 90 voor Finland (Helsinki/Rovaniemi) , per pakket • Essential PLUS package bestaande uit chemicalien bij gebruik van chemisch toilet, extra bestuurder en een gasfles en eindschoonmaak: NOK 3300 voor Noorwegen - SEK 2900 voor Zweden - € 255 voor Finland per pakket • Best of Summer package bestaande uit: camping set, BBQ set en electrische muggenverjager NOK 1000 voor Noorwegen - SEK 890 voor Zweden - € 110,- voor Finland per pakket. Opmerking: bovenstaande prijzen in NOK zijn voor Noorwegen, in SEK zijn voor Zweden en in EUR zijn voor Finland (tenzij anders aangegeven en onder voorbehoud van wijzigingen door de leverancier). Vervoer Voor de reis naar Stockholm bieden wij u de comfortabele vluchten van KLM aan. Indien u de vluchten bij ons reserveert dan zijn de transfers van de luchthaven naar het camperdepot v.v. inbegrepen bij de camperhuur.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement