Camper arrangement vanuit Malmo, Zweden 2021


Omschrijving:

U bereikt Malmo gemakkelijk met uw eigen auto vanuit Nederland. Hier kunt u uw camper ophalen en bent u klaar voor uw camper rondreis in het prachtige Scandinavie. Wilt u liever vliegen, neem dan contact met ons op voor de beste mogelijkheden. Bij Malmo is een kleine luchthaven, maar u kunt ook ervoor kiezen om naar Kopenhagen te vliegen. Vanuit Kopenhagen airport bent u in 30-40 minuten in Malmo per trein.
U bent uw eigen baas en kiest een eigen reisroute. Onderweg zult u merken dat er een overvloed aan campings is, veelal fraai gelegen en met goede faciliteiten voor het hele gezin. Helemaal uniek is het allemansrecht waarbij u vrij in de natuur mag kamperen, mits u toestemming heeft van de grondeigenaar. Vanuit Malmo kunt u vele kanten op. Het lieflijke Zweden is uitstekend te doen met de camper en u kunt zelfs tot aan Noorwegen en Finland rijden om uw avontuur compleet te maken. Indien u de camper in Malmo wilt ophalen en elders in het land terugbrengen, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Zelfs terugbrengen in Noorwegen of Finland kan in de meeste gevallen. Contact ons voor verdere informatie.

Wilt u de echte vrijheid voelen, dan kiest u voor een onvergetelijke campervakantie in Scandinavie!Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement