Bakkebygrenda appartementen, Trysil 2022/2023


Omschrijving:

Trysil is een geweldig gevarieerd skigebied en leent zich daarom uitstekend voor uw wintersport in Noorwegen. Elke dag kunt u kiezen voor een andere afdaling met een andere sfeer. De afwisseling en de leuke lunch-hutjes op de pistes maken Trysil tot een gezellig en uitgebreid skigebied voor het hele gezin. U gaat gezamenlijk met de lift naar de top waar u kunt kiezen uit verschillende pistes. Er zijn prachtige groene, blauwe en rode pistes tussen de besneeuwde bomen en er is een ruime keus aan zwarte pistes, met de Experten 45º afdaling als een spannende uitdaging voor de skihelden.

In Trysil vindt u ook een groot snowboardpark met rode en zwarte big jumps en wallrides. Kleine jumps zijn te vinden op een aparte snowboard jump trail voor beginners. Voor kinderen op de ski’s is dit een ware magneet, hier zijn ze niet vandaan te houden.

De knusse chalets en appartementen in Trysil liggen aan de pistes en loipes, dus na een paar afdalingen kunt u zo uw hut binnenskien. Elke week wordt er met veel enthousiasme voor de kinderen een programma georganiseerd. Met de allerkleinsten kunt u in de kindvriendelijke liftjes de helling op en skiet u via een paar mini-afdalingen naar beneden. Een aantal keren per week kunt u hier ’s avonds nog even een verlichte helling pakken of meedoen aan de fakkeltocht. De verlichte besneeuwde bomen en pistes in de avond geven u werkelijk het gevoel alsof u in een sprookje bent beland. Bakkebygrenda appartementen, Trysil Turistsenter De appartementen van Bakkebygrenda liggen bij Trysil Turistsenter. U hoeft niet ver te lopen om te skien want u zit dicht bij piste nummer 19 en kunt gelijk aan de slag.
Alle appartementen zijn van een goede standaard en het gebied is uitermate geschikt voor gezinnen. Aantal bedden per appartement
4-kamer appartement: 8 bedden, 3 slaapkamers (83m2)
6-kamer appartement: 14 bedden, 5 slaapkamers (123m2) Ligging
De appartementen van Bakkebygrenda liggen bij Trysil Turistsenter. U hoeft niet ver te lopen om te skien want u zit dicht bij piste nummer 19 en kunt gelijk aan de slag.
Beschrijving
Uitstekende appartementen, de 4- kamerappartementen liggen op de begane grond. Ze zijn ca. 83 m2, hebben een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en sauna en een apart toilet. De keuken beschikt over een vaatwasser, magnetron, koelkast en diepvries.
De ruimere 6-kamer appartementen zijn voor maximaal 14 personen en liggen op de eerste verdieping. Ze zijn ca. 123 m2 groot, hebben een woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers, drie badkamers en een sauna. Er is eventueel plaats voor 2 extra bedden. Huskysafari
Maak uw vakantie helemaal compleet met een avontuurlijke huskysafari! U kunt kiezen uit een safari van 40 minuten tot een uur, van 1,5 tot 2 uur of een 1/2 dag safari die zo’n 3 uur duurt.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement