Bakkebygrenda appartementen, Trysil 2022/2023


Omschrijving:

De chalets en appartementen Bakkebygrenda bevindt zich op de top van Turistsenter aan de zuidkant, dicht bij piste nummer 19. Hier vindt u appartementen van goede kwaliteit met een gezellige cabine-uitstraling. Kies tussen appartementen met 8, 10 of 14 bedden. De grotere hebben jacuzzi’s. Bakkebygrenda zijn gezellige appartementen die uitstekend geschikt zijn voor gezinnen. U vliegt zaterdag vanaf Schiphol direct met Transavia naar Scandinavian Mountains Airport. Hiervandaan bent u in zo’n 40 transferminuten op uw bestemming. Uw bagage tijdens de vlucht is gratis. Indien u dit bij boeking doorgeeft mag u zelfs een skiset (ski’s, stokken en skischoenen; maximaal 15 kilo) gratis meenemen. Het is ook mogelijk te vliegen vanaf Groningen, klik daarvoor hier.
Reist u graag met eigen auto, dan adviseren wij u de overtocht van Kiel naar Oslo per Color Line. Vanuit Oslo is de afstand naar Trysil ca. 215 km. Klik hier voor de reizen met eigen auto en overtocht. Bakkebygrenda appartementen, Trysil Turistsenter Verblijf in een van deze sfeervolle, Noors ingerichte appartementen aan de zuidkant van Trysilfjellet en geniet van alle mogelijkheden die deze Noorse wintersportplaats bij uitstek te bieden heeft. Inrichting is per appartement verschillend, maar allen zijn typisch Noors ingericht. Woonkamer met open haard of haard kachel, televisie. Volledig ingerichte keuken met vaatwasser, magnetron en koelkast. Badkamer met douche, toilet en sauna. Drie slaapkamers, waarvan de eerste met een dubbelbed. Andere slaapkamers hebben of een stapelbed mey breed onderbed of twee stapelbedden. De grotere types hebben extra slaapkamers (zie prijsopgave voor meer informatie). Bergruimte voor ski’s. De inrichting en standaard van de appartementen kan onderling verschillen. Aantal bedden per appartement 8 bedden, 3 slaapkamers (83 m2)
10 bedden, 4 slaapkamers (129-132 m2)
14 bedden, 5 slaapkamers (129-132 m2) Ligging Aan de rand van Trysil Turistsenter richting Storsten en aan de pistes. De appartementen liggen verspreid in dit gebied.
Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 430.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement