Autohuur Avis


Omschrijving:

Het is gemakkelijk om IJsland per huurauto te ontdekken. Buiten Reykjavik zijn de wegen zeer rustig en de vrijwel geheel geasfalteerde ringweg rondom het eiland is in prima staat en goed met een normale personenauto te berijden. Veel bezienswaardigheden liggen aan de ringweg. In het binnenland vindt men daarnaast veel met gravel verharde wegen. Om door het hoogland (binnenland) te kunnen rijden is een ´4-wheel drive´ (4x4) auto noodzakelijk. Houdt u er rekening mee dat deze wegen alleen zomers begaanbaar zijn en er sprake kan zijn van gaten in het wegdek en dat u soms rivierbeddingen moet doorkruisen. Als u in de winterperiode reist en ook voor de Westfjorden adviseren wij om een 4x4 wagen te huren. Voordeel voor klanten van BBI Travel: de airporttoeslag en milieubelasting (ca. € 50 per huur) zijn inclusief en ook een gratis tweede chauffeur (normaal € 7 per dag).
Het huren van een auto in IJsland is in vergelijking met andere landen niet goedkoop door het korte verhuurseizoen en het feit dat de auto’s door het rijden op niet verharde wegen veel te lijden hebben. Wij werken in IJsland samen met Avis, een betrouwbare verhuurder met goede, nieuwe auto’s en een uitstekende persoonlijke service, tegen de meest scherpe tarieven. Klik hier voor de verschillende autotypes, prijzen en huurvoorwaarden.

Als u een fly drive (vlucht + huurauto) boekt bent u uiteraard vrij in het kiezen van uw accommodatie ter plaatse. In het hoogseizoen raden wij u echter af om op de ´bonnefooi´ te reizen omdat veel hotels in IJsland lang van te voren zijn volgeboekt.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 40.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement