4-Daagse wandeltrektocht Laugavegur met gids


Omschrijving:

De beroemde Laugavegur wandelroute loopt van Landmannalaugar naar het Thorsmork gebied, dwars door het onbewoonde hoogland van IJsland. Onder begeleiding van een ervaren gids wandelt u door een fascinerende landschap met kleurrijke rhyoliet bergen in prachtige pastelkleuren. Onderweg passeer je gletsjers, sissende hete bronnen, watervallen, canyons en doorwaadt verschillende rivieren. Je overnacht in eenvoudige berghutten. Een jeep zorgt voor het vervoer van je bagage en het voedsel, zodat je alleen met een dagrugzak kunt lopen. De reis begint en eindigt in Reykjavik en kan als verlenging van een rondreis worden geboekt. Als je alleen de wandelrondreis wil maken moet je voor en na de reis een extra overnachting in Reykjavik plannen.

Vertrekdata: 18/6 t/m 12/9, iedere maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag om 07.00 uur vanuit Reykjavik. Minimaal 4, maximaal 16 deelnemers.   Prijs: verblijf in hutten 1983 p.p.

Verblijf:  in eenvoudige berghutten. Je dient zelf een slaapzak en matje mee te nemen (kunnen evt. ook gehuurd worden voor ISK 4000).

Reisleiding: de wandelreis wordt begeleid door een ervaren Engelstalige gids.
Maaltijden: tijdens de wandelreis zijn alle maaltijden inbegrepen (behalve ontbijt op dag 1).
Conditie: voor de wandelingen dient u in een goede fysieke conditie te zijn. Leeftijd: minimaal 14 jaarWebwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 1983.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement