23-Daagse hotel- en Hurtigutenreis De mythische Noordkaap


Omschrijving:

De weg naar het Noordkaap is lang maar erg spectaculair! Tijdens deze rondreis is het Noordkaapplateau slechts een van de vele hoogtepunten. Wat de reis uniek maakt is de route over RV17 oftewel de ’Kust rijksweg’ langs de schitterende kust van midden Noorwegen, maar ook de mogelijkheid het natuurfenomeen Saltstraumen te gaan bekijken. En niet te vergeten het Hurtigruten deeltraject van Kirkenes naar Bergen, een onderdeel van ’s werelds mooiste zeereis, met de hoogtepunten in de Vesteralen en Lofoten zoals Raftsund, Trollfjord en de authentieke vissersplaatsen langs de kust.
Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat mede door het aantal hoogtepunten deze reis een van de allermooiste Noordkaapreizen is die wordt aangeboden in Nederland! Reisschema 1 n Scandic Victoria Hotel - Lillehammer
1 n Quality Hotel Augustin - Trondheim
1 n Thon Hotel Bronnoysund - Bronnoysund
1 n Scandic Meyergarden Hotel - Mo i Rana
2 n Clarion Collection Hotel Grand Bodo - Bodo
1 n Quality Hotel Grand Royal - Narvik
2 n Scandic Grand Hotel Tromso - Tromso
1 n Thon Hotel Alta - Alta
2 n Scandic Hotel - Honningsvag
1 n Scandic Arctic Hotel - Kirkenes
5 n Hurtigruten zeereis Kirkenes - Bergen
1 n Thon Hotel Orion - Bergen
2 n Morgedal hotel - Morgedal
1 n Scandic Holmenkollen Park Hotel - Oslo Bij te boeken activiteiten en excursies Noorwegen is een prachtig land, niet alleen om doorheen te reizen of om comfortabel te verblijven, maar ook om actief te zijn. Er is veel te ontdekken en doen. Om uw vakantie in Noorwegen nog leuker te maken, bieden we een aantal spannende en/of interessante activiteiten en excursies aan. Deze zijn eenvoudig bij te boeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle bij deze reis bij te boeken excursies. De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn: Dovrefjell Muskusos Safari Per RIB-boot naar de Noordkaap Fjord cruise Bergen - Mostraumen Vervoer U kiest zelf hoe u naar Noorwegen reist. Rijdt u door Duitsland, Denemarken en Zweden met eventueel extra overnachtingen onderweg, of gaat uw voorkeur uit naar een overtocht? Indien u wilt varen, dan vindt u in de prijsopgave de overtocht met Color Line. Wilt u liever een andere route op de heen- en/of terugreis? Vraag ons dan naar de verschillende opties.

Van Kirkenes naar Bergen reist u met Hurtigruten. Aan boord van een aantal Hurtigruten schepen kan geen auto meegenomen worden. Een aantal vertrekdata in de boekingsperiode is daarom niet mogelijk.
Voor MS Vesteralen geldt voor de auto’s een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 1.85 meter en een max. lengte van 5.40 meter. Voor de overige schepen geldt een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 2.20-2.30 meter en een max. lengte van 6.30-6.40 meter.

Meer informatie over reizen met Hurtigruten kunt u vinden op: Schepen
HuttypenWebwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 2494.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement