21-Daagse hotelrondreis Richard With inclusief Hurtigruten


Omschrijving:

Een schitterende rondreis met de fraaiste trajecten door Finland en Noorwegen, met als hoogtepunt de zeereis Kirkenes - Bergen per Hurtigruten.
U reist door het merengebied van Finland en passeert de poolcirkel. Vervolgens gaat de reis om de Noordkaap naar de Vesteralen en Lofoten eilanden in Noord-Noorwegen. Op weg naar de Noorse hoofdstad verblijft u nog aan de voet van de Hardangervidda in Geilo.
Reisschema 2 nachten Finnlines Travemunde - Helsinki (24.00-08.00 uur) 1 nacht Sokos Hotel Presidentti - Helsinki 1 nacht Sokos Hotel Puijonsarvi - Kuopio 1 nacht Sokos Hotel Vuokatti - Vuokatti 2 nachten Sokos Hotel Vaakuna - Rovaniemi 1 nacht Santas Hotel Tunturi - Saariselka 1 nacht Scandic Kirkenes - Kirkenes 5 nachten Hurtigruten zeereis Kirkenes - Bergen (12.45-14.30) 2 nachten Comfort Hotel Holberg - Bergen 2 nachten Bardola Hoyfjellshotel - Geilo 1 nacht Scandic Holmenkollen Park - Oslo 1 nacht Color Line Oslo - Kiel (14.00-10.00 uur) Bij te boeken activiteiten en excursies Scandinavie is een prachtige bestemming, niet alleen om doorheen te reizen of om comfortabel te verblijven, maar ook om actief te zijn. Er is veel te ontdekken en doen. Om uw vakantie nog leuker te maken, bieden we een aantal spannende en/of interessante activiteiten en excursies aan. Deze zijn eenvoudig bij te boeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle bij deze reis bij te boeken excursies. De drie meest populaire excursies zijn: Noorwegen in een notendop Fjord cruise Bergen - Mostraumen Numedalslagen Rafting Vervoer Inbegrepen zijn de overtochten Travemunde - Helsinki met Finnlines en Oslo - Kiel met Color Line. Gaat uw voorkeur uit naar een andere overtocht? Vraag ons dan naar de verschillende opties. Van Kirkenes naar Bergen reist u met Hurtigruten. Aan boord van een aantal Hurtigruten schepen kan geen auto meegenomen worden. Het gaat om de schepen MS Finnmarken, MS Midnatsol, MS Trollfjord, MS Lofoten en MS Spitsbergen. Een aantal vertrekdata in de boekingsperiode is daarom niet mogelijk. Voor MS Vesteralen geldt voor de auto’s een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 1.85 meter en een max. lengte van 5.40 meter. Voor de overige schepen geldt een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 2.20-2.30 meter en een max. lengte van 6.30-6.40 meter. Meer informatie over reizen met Hurtigruten kunt u vinden op: Schepen
HuttypenWebwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 1925.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement