2025 *VROEGBOEK* 23-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Antarctica en Patagonie


Omschrijving:

Dompel uzelf onder in de bevroren wereld van het zevende continent en de natuurlijke schoonheid van de fjorden van Chili tijdens deze Antarctische zomerexpeditiecruise. Spot pinguins, zeehonden, walvissen, vogels en meer terwijl we het wilde Antarctica, de wonderen van de Chileense fjorden en de adembenemende Zuid-Amerikaanse kustlijn ontdekken. Ontdek Patagonie en Antarctica in een reis. Nu tot 30% vroegboekkorting bij boeking voor 30 november 2023! Uw ontdekkingsreis naar Antarctica heeft geen vaste route, maar omvat ijscruises en landingen waar mogelijk. De rijke wateren en landingsplaatsen zijn de thuisbasis van verschillende dieren in het wild, zoals walvissen, zeehonden en pinguinsoorten zoals Adelie, Chinstrap en Gentoo. Vogelaars moeten uitkijken naar jagers, stormvogels en sterns.

Ook de Chileense kust biedt een reis vol avontuur en verwondering. Hier ontdekt u de prachtige fjorden en maakt u kennis met authentieke Chileense dorpjes. We stoppen bij Puerto Natales, de toegangspoort tot het nationale park Torres del Paine, en verkennen de legendarische wateren van Patagonie en de koloniale stad Castro. Vervolgens varen we door naar Valparaiso, met zijn kleurrijke wirwar van geplaveide steegjes en mooie pleinen. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2025 - 15/03 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Santiago de Chile Airport - Hotel Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelovernachting in Santiago de Chile inclusief ontbijt Transfer Hotel Santiago de Chile - Santiago de Chile Airport Economy vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas Transfer Punta Arenas Airport - Hurtigruten kade 21 nachten Expeditiereis per MS Fram met volpension aan boord Transfer Hurtigruten kade - Santiago de Chile Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Tijdelijk tot 30% vroegboekkorting! Boekt u deze reis voor 30 november 2023? Dan ontvangt u tijdelijk tot wel 30% vroegboekkorting. De korting is nog niet verwerkt in de prijsopgave, neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven.
Deze aanbieding is gebaseerd op geselecteerde vertrekdata in 2024/2025 op alle expeditie bestemmingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. De kortingsaanbieding is geldig op vertrekdata van 23 april 2024 tot en met 18 maart 2025. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor bepaalde afvaarten en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De aanbieding kan worden gecombineerd met de Ambassador-loyaliteitskorting.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5749.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement