2025 18-Daagse Zuidpool expeditie Antarctica


Omschrijving:

Dit is een van onze langste expedities op Antarctica, met vertrek op het hoogtepunt van de zomer en met een poging onder de Antarctische Cirkel te varen. We proberen zelfs de meest afgelegen maar prachtige Marguerite Bay te bereiken. Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica.
De Argentijnse hoofdstad is de geboorteplaats van de tango, de thuisbasis van gepassioneerde voetbalfans en een wereldcentrum voor alles wat cultureel en culinair is. Nadat u hier aan het begin een nacht hebt doorgebracht, gaat u naar Ushuaia om aan boord van uw expeditieschip te gaan en uw reis naar het zuiden voort te zetten. Wanneer we de Drake Passage oversteken, kan het weer en het zee-ijs hier aan de rand van de wereld onvoorspelbaar zijn. Daarom hebben we geen vaste reisroute als we naar Antarctica reizen, maar houden we de huidige omstandigheden nauwlettend in de gaten en beslissen we voor elke dag de beste locaties. Het is wat we graag de expeditiefactor noemen. Bereid u voor op 11 volle dagen Antarctica, vol ontzag voor immense ijsbergen en walvissen, vele soorten zeevogels spotten en kolonies pinguins met hun kuikens. Het mildere weer van het seizoen heeft mogelijk een pad gecreeerd door het zee-ijs ten zuiden van de Antarctische Cirkel, helemaal naar Marguerite Bay om daar mogelijk de afgelegen onderzoeksstations te bezoeken. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2025 - 11.01 - 27.01 - 12.02 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket). Transfer Buenos Aires airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia Transfer Ushuaia Airport - Hurtigruten kade 16 nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer Hurtigruten kade - Ushuaia Airport Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket).
Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.



Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement