2024/25 *VROEGBOEK* 12-Daagse expeditie Antarctica, Hoogtepunten van het bevroren continent


Omschrijving:

Ga met ons mee aan boord van de MS Roald Amundsen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild. Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Nu tot 30% vroegboekkorting bij boeking voor 30 november 2023!
Na een nacht in Buenos Aires vliegt u naar Ushuaia om aan boord te gaan van de MS Roald Amundsen. We varen dan naar het zuiden en steken de Drake Passage over naar Antarctica. In dit deel van de wereld zijn zee-ijs, wind, golven en weersomstandigheden moeilijk te voorspellen. Daarom passen we ons aan de elementen aan en passen we onze plannen gaandeweg aan om u de best mogelijke ervaring te geven voor de omstandigheden op dat moment. De ijslandschappen en dieren in het wild van Antarctica veranderen met de seizoenen. De late lente in oktober en november betekent meer sneeuw en ongerepte landschappen, hoewel walvissen relatief zeldzaam zijn. Pinguins nestelen deze maanden, waarbij de eieren in december en januari uitkomen. Februari en maart zijn de beste maanden om walvissen te spotten wanneer grote hoeveelheden krill hen naar het gebied lokken. Welke periode u ook bezoekt, het expeditieteam staat altijd voor u klaar en deelt hun uitgebreide kennis over de geschiedenis, natuur en wetenschap van het gebied. U kunt met ze meedoen aan inbegrepen en optionele activiteiten om de geheimen en magie van het bevroren continent echt te ontdekken. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 04.12
Vertrekdata 2025 - 28.02 - 10.03 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotelovernachting in Buenos Aires inclusief ontbijt Transfer hotel - luchthaven Buenos Aires Vliegreis Buenos Aires - Ushuaia Transfer luchthaven Ushuaia - Hurtigruten kade 10 nachten Expeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord Transfer Hurtigruten kade - luchthaven Ushuaia Vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Transfer Buenos Aires Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotelovernachting in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Buenos Aires Airport (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Tijdelijk tot 30% vroegboekkorting! Boekt u deze reis voor 30 november 2023? Dan ontvangt u tijdelijk tot wel 30% vroegboekkorting. De korting is nog niet verwerkt in de prijsopgave, neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven.
Deze aanbieding is gebaseerd op geselecteerde vertrekdata in 2024/2025 op alle expeditie bestemmingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. De kortingsaanbieding is geldig op vertrekdata van 23 april 2024 tot en met 18 maart 2025. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor bepaalde afvaarten en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De aanbieding kan worden gecombineerd met de Ambassador-loyaliteitskorting.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement