2024 *VROEGBOEK* 18-Daagse Hurtigruten expeditie; Ontdek Patagonie en Antarctica


Omschrijving:

Tijdens deze unieke reis ontdekt u het prachtige Patagonie en het bijzondere zevende continent Antarctica. Maak kennis met het levendige Valparaiso, de paalwoningen van Castro en de spectaculaire bergen rondom Puerto Natales. Daarna verkennen we het bevroren continent Antarctica in het late voorjaar wanneer de pinguinkolonies beginnen te nestelen. Ervaar Patagonie en Antarctica tijdens een expeditie. Nu tot 30% vroegboekkorting bij boeking voor 30 november 2023! Van Valparaiso via Antarctica naar Punta Arenas met MS Fridtjof Nansen. Deze expeditie neemt u mee naar de schoonheid van de Zuid- Amerikaanse kust en naar het magische Antarctica. Bezoek een van de meest schilderachtige nationale parken ter wereld, geniet van de rijke flora en fauna van Patagonie, de Chileense fjorden en Kaap Hoorn voordat we naar het hoogtepunt van de reis varen, Antarctica. Ontmoet de pinguins, breng tijd door aan wal, ga kajakken of wandelen en spot vogels en zeehonden. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 01.11 Reisschema 1 nacht Vliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Luchthaven - Valparaiso kade (bij te boeken heenreis pakket) 17 nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven Ushuaia Economy vliegreis Ushuaia - Buenos Aires Jorge Newbery Airport Transfer Buenos Aires Jorge Newbery Airport - Hotel Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotel verblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Luchthaven Buenos Aires (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Buenos Aires - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile en Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Let op: Het vertrek op de heenreis is een dag eerder in verband met een nachtvlucht. Tijdelijk tot 30% vroegboekkorting! Boekt u deze reis voor 30 november 2023? Dan ontvangt u tijdelijk tot wel 30% vroegboekkorting. De korting is nog niet verwerkt in de prijsopgave, neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven.
Deze aanbieding is gebaseerd op geselecteerde vertrekdata in 2024/2025 op alle expeditie bestemmingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. De kortingsaanbieding is geldig op vertrekdata van 23 april 2024 tot en met 18 maart 2025. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor bepaalde afvaarten en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De aanbieding kan worden gecombineerd met de Ambassador-loyaliteitskorting.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5749.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement