2024 *VROEGBOEK* 18-Daagse Hurtigruten expeditie; Alaska & British Colombia - Inside Passage, Beren


Omschrijving:

Ontdek de ongerepte kustwildernis in Misty Fjords National Monument en bezoek afgelegen eilanden tijdens deze buitengewone expeditiecruise. Kijk uit naar zwarte en bruine beren op Kodiak Island en in Katmai National Park, en ga op zoek naar walvissen, pelsrobben en zeldzame zeevogels. Een expeditiereis vol avonturen. Nu tot 30% vroegboekkorting bij boeking voor 30 november 2023! Deze reis neemt u mee naar fascinerende en afgelegen wateren. Vaar tussen de gletsjers door terwijl u op zoek gaat naar dieren in het wild. Met het schip MS Fridtjof Nansen verkent u verschillende eilanden en fjorden, maar gaat u ook op zoek naar onder andere papegaaiduikers en bruine beren. Geniet van de prachtige kustlijn, verbazingwekkende bossen en dramatische vulkanen die zullen passeren tijdens de reis. Hoogtepunten Ontdek de kustgebieden van Alaska. Verken de fascinerende Aleutian Islands. Tijdens deze reis heeft u een goede kans om bruine beren te zien in het wild. Geniet van het prachtige landschap. Hurtigruten biedt unieke expeditiecruises naar enkele van de meest afgelegen en ongerepte wateren van de wereld. Zoals met alle expedities; de natuur heeft de overhand. Het weer, de ijs- en zeecondities vormen het laatste kader voor alle activiteiten van Hurtigruten. Veiligheid en ongeevenaarde gastervaringen zijn te allen tijde de topprioriteiten. Alle indicatieve routes worden continu geevalueerd op aanpassingen, of dit nu komt door beperkingen van de elementen die onverwacht aanwezig zijn - of spannende mogelijkheden die de natuur biedt. Dat is waarom we het een expeditie noemen. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2024 - 01/09 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Vancouver (bij te boeken) Transfer Vancouver Airport - Vancouver Hotel (op eigen gelegenheid) 1 nacht Hotelverblijf in Vancouver inclusief ontbijt Transfer van het hotel in Vancouver naar het vliegveld Economy vliegreis van Nome naar Vancouver Transfer van het vliegveld naar het schip 16 nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord. Transfer Hurtigruten kade - Vancouver Airport (op eigen gelegenheid) 1 nacht Vliegreis Vancouver - Amsterdam (bij te boeken)
Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam - Vancouver v.v. voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave. De online prijsopgave is gebaseerd op het meest voordelige vliegtarief. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is, zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te reserveren. Vluchten zijn vanaf 11 maanden voor vertrek door ons te boeken. Tijdelijk tot 30% vroegboekkorting! Boekt u deze reis voor 30 november 2023? Dan ontvangt u tijdelijk tot wel 30% vroegboekkorting. De korting is nog niet verwerkt in de prijsopgave, neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven.
Deze aanbieding is gebaseerd op geselecteerde vertrekdata in 2024/2025 op alle expeditie bestemmingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. De kortingsaanbieding is geldig op vertrekdata van 23 april 2024 tot en met 18 maart 2025. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor bepaalde afvaarten en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De aanbieding kan worden gecombineerd met de Ambassador-loyaliteitskorting.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5749.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement