2024 23-Daagse Hurtigruten Lente expeditie naar Antarctica, South Georgia en Falkland Eilanden


Omschrijving:

Ontdek de ongerepte ijslandschappen van Antarctica in het late voorjaar. Tijdens deze periode zijn de gletsjers en ijsbergen het meest sprankelend en ongerept. Het deskundige expeditieteam zal verschillende landingen organiseren met de expeditieboten zodat u een voet aan wal kunt zetten op dit bijzondere continent. 23-daags avontuur van Buenos Aires naar Antarctica, South Georgia en de Falkland eilanden. Vaar mee met de MS Maud vanuit Buenos Aires en verken de unieke en mooie wereld van Antarctica. Vanuit Buenos Aires varen we eerst naar de Falkland Eilanden en South Georgia. Van de winderige groene heuvels en de witte zandstranden, er is veel schoonheid en charme op de Falklandeilanden. En hoewel de natuur hier overvloedig is, is South Georgia ook een klasse apart. De stranden wemelen van de zeehonden, pinguins en andere zeevogels.

Daarna zetten we koers naar Antarctica. In deze tijd van het jaar is de sneeuw vers van de winter en in de zee glinsteren torenhoge ijsbergen in hun nieuw gevormde grootsheid terwijl op het land de pinguins nesten bouwen. De komende vijf dagen verkennen we verschillende landingsplaatsen waar u het bevroren continent echt van dichtbij kunt ervaren. Uw reis eindigt in de regio Patagonie in Chili. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 01.11 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Luchthaven - Hotel Buenos Aires (bij te boeken heenreis pakket) 1 nacht Hotel verblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken heenreis pakket) Transfer Hotel Buenos Aires - Hurtigruten kade (bij te boeken heenreis pakket) 22 nachten Expeditiereis per MS Maud met volpension aan boord. Transfer Hurtigruten kade - Luchthaven Punta Arenas Economy vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Luchthaven Santiago de Chile - Hotel Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Hotel verblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken terugreis pakket) Transfer Hotel Santiago de Chile - Luchthaven Santiago de Chile (bij te boeken terugreis pakket) 1 nacht Vliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (bij te boeken terugreis pakket)
Vervoer Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires en Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Let op: Het vertrek op de heenreis is een dag eerder in verband met een nachtvlucht.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5749.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement