2024 15-Daagse Hurtigruten Expeditie Spitsbergen, IJsland en Faeroer eilanden


Omschrijving:

Ontdek tijdens deze 15-daagse expeditiecruise de geschiedenis en natuurlijke wonderen van vijf wilde en prachtige eilanden in en rond het Noordpoolgebied. Deze expeditie neemt u mee naar de Shetlandeilanden, Faeroereilanden, IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen! Unieke en veelzijdige Hurtigruten expeditie. U vliegt vanuit Oslo naar Longyearbyen, de meest noordellijke stad ter wereld. Vanuit Longyearbyen start de expeditiecruise om de landschappen van Spitsbergen te ontdekken. Hier maakt u als geen ander kans op het spotten van een ijsbeer! Deze expeditie is uniek, met een veelvoud aan landingsplaatsen en opwindende ervaringen in het noordpoolgebied. We varen 80º N om u naar de ijsrand van de Noordelijke IJszee te brengen. Het avontuur omvat verschillende excursies, waaronder wandelen en kajakken. Daarna vaart u over de Noordelijke IJszee naar het eiland Jan Mayen. Jan Mayen is het meest geisoleerde eiland van Noorwegen en met een hoogte van 7470 meter hoog is de vulkaan Beerenberg de meest noordelijke actieve vulkaan ter wereld. Een bezoek aan Jan Mayen is zeldzaam vanwege de vaak weerbarstige zeeen en het weer, maar we zijn een van de weinigen die proberen te landen. Vanaf hier zetten we koers naar Akureyri, de levendige ’noordelijke hoofdstad’ van IJsland.

Ervaar het vulkanische terrein van IJsland en kijk uit voor witsnuitdolfijnen en bruinvissen, maar ook voor bultruggen, dwergvinvissen en de ongrijpbare blauwe vinvis. Na IJsland vaart u door naar de Faeroer eilanden en de Shetland eilanden. Geniet van het leven op de Faeroer met een bezoek aan de hoofdstad Torshavn en het kleine dorpje Elduvik. Leer op de Shetland-eilanden meer over het Noorse erfgoed en de lokale gebruiken, zoals het maken van delicate Shetland-kanten sjaals. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2024 - 11/09 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Oslo (bij te boeken) Vliegreis Oslo - Longyearbyen in Economy Class Transfer luchthaven - hotel 1 nacht Hotel in Longyearbyen incl. ontbijt Transfer Hotel - kade incl. excursie en lunch 13 nachten Expeditiereis per MS Spitsbergen inclusief volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven (op eigen gelegenheid) Vliegreis Bergen - Amsterdam (bij te boeken) Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis voor u verzorgen naar Oslo en terug naar huis van Bergen naar Amsterdam. U kunt dit reserveren in de online prijsopgave. Vluchten zijn vanaf 11 maanden voor vertrek boekbaar. Onze vliegtarieven zijn gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn zullen wij u hierover berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.

De vlucht vanuit Oslo naar Longyearbyen is inbegrepen bij dit pakket, bij boeking worden de tijden van deze vlucht bekend gemaakt. De tijden en de prijzen van de vlucht vanuit Amsterdam naar Oslo zijn op aanvraag. Wij zullen u uiteraard over deze tarieven en tijden berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.
Let op: het kan voorkomen dat er voorafgaand aan uw reis een extra overnachting in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht naar Longyearbyen. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement