2024 10-Daagse Hurtigruten Expeditie IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen


Omschrijving:

Ontdek de pittoreske fjorden, majestueuze gletsjers, bergketens en dieren in het wild tijdens deze ontzagwekkende expeditie naar de afgelegen Arctische eilanden! 10-daagse Expeditie naar IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen. De reis begint in Reykjavik, ’s werelds meest noordelijke hoofdstad. Gelegen dicht bij veel van de beroemde lagunes, geisers, warmwaterbronnen en watervallen van IJsland, zult u genieten van het trage leven van afgelegen vissersdorpjes zoals Stykkisholmur en Patreksfjordur voordat u hun schilderachtige omgeving gaat verkennen.

Proef de sfeer van de levendige ’noordelijke hoofdstad’ van IJsland, Akureyri, voordat u doorvaart naar het afgelegen Grimsey, de thuisbasis van grote kolonies Atlantische papegaaiduikers. Op het uitgestrekte eiland Jan Mayen ziet u de imposante Mount Beerenberg, de meest noordelijke actieve vulkaan ter wereld. Bezoekers van dit geisoleerde land zijn zeldzaam, omdat het ruige terrein en de onvoorspelbare omstandigheden ervoor zorgen dat we een van de weinigen zijn die hier proberen te landen.

North West Spitsbergen National Park in de Svalbard-archipel toont Arctische schoonheid in al zijn ruige en ongerepte grandeur. Wees getuige van pittoreske fjorden, steile bergen en prachtige eilanden terwijl u uitkijkt naar de natuur. De expeditie eindigt in Longyearbyen, de stad op de top van de wereld. Proef hoe het voelt om zo ver in het noorden te wonen terwijl u deze unieke nederzetting verkent. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2024 - 29/05 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Reykjavik (niet inbegrepen) Transfer luchthaven - kade (niet inbegrepen) 9 nachten Expeditiereis per MS Fram inclusief volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven Vliegreis Longyearbyen - Oslo in Economy Class Vliegreis Oslo - Amsterdam (niet inbegrepen) Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis voor u verzorgen vanuit Amsterdam naar Reykjavik en terug naar huis van Oslo naar Amsterdam. U kunt dit aanvinken in de online prijsopgave. Onze vliegtarieven zijn gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u hierover berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.

De vlucht van Longyearbyen naar Oslo is inbegrepen bij deze reis. De vluchttijden worden bekend gemaakt bij boeking. Let op: Het kan hierdoor voorkomen dat er een extra nacht in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht vanuit Longyearbyen naar Oslo. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.

De transfer in Reykjavik kan met de Flybus vanaf het vliegveld. De Flybus heeft een aansluiting op alle aankomende vluchten en vertrekt om de 35-40 minuten van de luchthaven Keflavik. Een busticket kunt u kopen bij een van de ticketautomaten. Dit is niet mogelijk in de bus.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2024 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement