2023 24-Daagse Expeditie IJsland en Groenland


Omschrijving:

Arctische expeditiecruise onder de middernachtzon Vaar mee aan boord van MS Fridtjof Nansen en ontdek de adembenemende landschappen, fascinerende culturen en Arctische dieren van IJsland en Groenland.

U begint de expeditie in de cultuurrijke hoofdstad van IJsland, Reykjavik, en reist naar het noorden om de rondreis te beginnen. U brengt een bezoek aan het adembenemende Stykkisholmur, het rustige vissersdorp Patreksfjordur en de tweede stad van IJsland, Akureyri. Als u naar Grimsey gaat, steekt u de poolcirkel over voordat u verder gaat naar Bakkageroi, waar elfen zouden wonen. Met stijgende rhyolietpieken en de majestueuze Dyrfjoll-berg is het een prachtige locatie. Ten slotte verkent u het IJslandse Pompeii, Heimaey, voordat u terugkeert in Reykjavik.

Vanaf Reykjavik steekt u de Straat van Denemarken over, net als de Vikingen, en komt u aan in het kleurrijke Qaqortoq. Hier ontmoet u de vriendelijke lokale bevolking, bezoekt u de eerste Groenlandse fjord, de Kvanefjord, en gaat u op ontdekkingstocht in het wild. Op weg naar Maniitsoq, het ’Venetie van Groenland en het oude Sisimiut, komt u aan bij de adembenemende Ilulissat-ijsfjord, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een echte expeditie wacht in de uitgestrekte Disko Bay terwijl we de ongerepte wildernis en de Arctische natuur van de Vaigat Sound en de betoverende Evighed Fjord, de Fjord of Eternity, verkennen. Als u verder gaat naar Nuuk, de fotogenieke hoofdstad van Groenland, stopt u ook bij het bijzondere Ivittut en de prachtige Prince Christian Sound. Daarna komt de reis tot een eind en vaart u weer terug naar Reykjavik. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2023 - 06/06 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Reykjavik (bij te boeken) Transfer luchthaven - kade (op eigen gelegenheid) 23 nachten Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen inclusief volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven (op eigen gelegenheid) Vliegreis Reykjavik - Amsterdam (bij te boeken)
Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam - Reykjavik en Reykjavik - Amsterdam voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave. De online prijsopgave is gebaseerd op het meest voordelige vliegtarief. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te reserveren.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 9999.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement