2023 21-Daagse Expeditie IJsland en Oost-Groenland


Omschrijving:

Arctische expeditiecruise naar IJsland en Groenland Vaar mee aan boord van MS Fram en ontdek de adembenemende landschappen, fascinerende culturen en Arctische dieren van IJsland en Groenland.

U begint de expeditie in de cultuurrijke hoofdstad van IJsland, Reykjavik, en reist naar het noorden om de rondreis te beginnen. U brengt een bezoek aan het adembenemende Stykkisholmur, het rustige vissersdorp Patreksfjordur en de tweede stad van IJsland, Akureyri. Als u naar Grimsey gaat, steekt u de poolcirkel over voordat u verder gaat naar Bakkageroi, waar elfen zouden wonen. Met stijgende rhyolietpieken en de majestueuze Dyrfjoll-berg is het een prachtige locatie. Ten slotte verkent u het IJslandse Pompeii, Heimaey, voordat u terugkeert in Reykjavik.

Vanuit Reykjavik varen we over de Straat van Denemarken naar de spectaculaire en wilde oostkust van Groenland. Onze bestemming is Scoresbysund, ’s werelds grootste fjordenstelsel met een oppervlakte van meer dan 14.000 vierkante mijl. Onder deskundige begeleiding van ons expeditieteam krijgt u een goed beeld van dit kostbare ecosysteem tijdens landingen, wandelingen in de natuur en kajaktochten.

In deze vredige wildernis is er een overvloed aan dieren in het wild. Terwijl we over donkere, kalme wateren glijden aan de voet van hoge bergen, kijkt u uit naar walvissen en andere zeedieren. Vogelliefhebbers zullen uitkijken naar soorten als Brunnich’s Zeekoeten, Sneeuwuilen en Groenlandse Gyrfalcons. We eindigen de grote expeditie waar het allemaal begon, in Reykjavik. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2023 - 25/07 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Reykjavik (bij te boeken) Transfer luchthaven - kade (op eigen gelegenheid) 20 nachten Expeditiereis per MS Fram inclusief volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven (op eigen gelegenheid) Vliegreis Reykjavik - Amsterdam (bij te boeken)
Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis Amsterdam - Reykjavik en Reykjavik - Amsterdam voor u verzorgen. U kunt dit extra boeken in de online prijsopgave. De online prijsopgave is gebaseerd op het meest voordelige vliegtarief. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te reserveren.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 9999.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement