2023 13-Daagse Hurtigruten Expeditie IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen


Omschrijving:

Unieke en een veelzijdige Hurtigruten expeditie naar IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen Ontdek pittoreske fjorden, majestueuze gletsjers, bergketens en dieren in het wild op een ontzagwekkende expeditie naar afgelegen Arctische eilanden.

De reis begint in Reykjavik, ’s werelds meest noordelijke hoofdstad. Gelegen dicht bij veel van de beroemde lagunes, geisers, warmwaterbronnen en watervallen van IJsland, zult u genieten van het trage leven van afgelegen vissersdorpjes zoals Stykkisholmur en Patreksfjordur voordat u hun schilderachtige omgeving gaat verkennen.

Proef de sfeer van de levendige ’noordelijke hoofdstad’ van IJsland, Akureyri, voordat u doorvaart naar het afgelegen Grimsey, de thuisbasis van grote kolonies Atlantische papegaaiduikers. Op het uitgestrekte eiland Jan Mayen ziet u de imposante Mount Beerenberg, de meest noordelijke actieve vulkaan ter wereld. Bezoekers van dit geisoleerde land zijn zeldzaam, omdat het ruige terrein en de onvoorspelbare omstandigheden ervoor zorgen dat we een van de weinigen zijn die hier proberen te landen. North West Spitsbergen National Park in de Svalbard-archipel toont Arctische schoonheid in al zijn ruige en ongerepte grandeur. Wees getuige van pittoreske fjorden, steile bergen en prachtige eilanden terwijl u uitkijkt naar de natuur. De expeditie eindigt in Longyearbyen, de stad op de top van de wereld. Proef hoe het voelt om zo ver in het noorden te wonen terwijl u deze unieke nederzetting verkent. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2023 - 28/05 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Reykjavik (bij te boeken) Transfer luchthaven - kade (op eigen gelegenheid) 12 nachten Expeditiereis per MS Fram inclusief volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven Vliegreis Longyearbyen - Oslo in Economy Class Vliegreis Oslo - Amsterdam (bij te boeken) Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis voor u verzorgen naar Reykjavik en terug naar huis van Oslo naar Amsterdam. U kunt dit reserveren in de online prijsopgave. Onze vliegtarieven zijn gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn zullen wij u hierover berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement