2022 Winter extra voordeel reis - 12-Daagse Hurtigruten Noorderlicht reis Bergen - Kirkenes - Bergen


Omschrijving:

Winter extra voordeel reis
12-Daagse Hurtigruten Noorderlicht reis Bergen - Kirkenes - Bergen
inclusief Noorderlicht garantie Ga mee op jacht naar Aurora Borealis, een belangrijk element van de winterse reizen. ’s Winters staat de zon laag aan de horizon en ten noorden van de poolcirkel verdwijnt deze zelfs enkele weken achter de horizon. Dit natuurlijke verschijnsel creeert prachtige tinten van licht. Het Noorderlicht is iets volledig anders! Al duizenden jaren hebben mensen in dit noordelijke deel van de wereld bewondering voor de spectaculaire verschijning, die af en toe de nachtelijke hemel oplicht. Reizend met Hurtigruten heeft u de beste mogelijkheden om de magische kleuren, van licht groen tot donker paars en wit, te zien flikkeren aan de Arctische hemel. De term Op jacht naar het Noorderlicht is afkomstig van een van de kapiteins. Hij had waargenomen dat gasten buiten op dek, als het ware jaagden op het meest magische van alle natuurlijke fenomenen, het noorderlicht. Op jacht naar het Noorderlicht is het hoofdthema van de Hurtigruten winterreizen, de jacht en ervaring van de vele en mooie soorten licht zichtbaar tijdens de wintermaanden. Vertrekmogelijkheden 30.11.2022 - MS Trollfjord
04.12.2022 - MS Nordkapp
22.12.2022 - MS Trollfjord 100 euro boordtegoed per persoon Boekt u uw extra voordeel reis voor 01.06.2022 dan ontvangt u 100euro boordtegoed per persoon. Dit boordtegoed zal bij inscheping worden bijgeschreven op uw board rekening. U kunt hier bijvoorbeeld drankjes van betalen of een keer upgrade doen naar een a la cart diner. Het boordtegoed wordt niet ingewisseld voor contanten en kan alleen aan boord van Hurtigruten gebruikt worden. Noorderlicht garantie Als u tijdens deze 12 daagse Noorderlicht reis niet het Noorderlicht heeft mogen aanschouwen krijgt u van Hurtigruten nog een keer een kans. Hurtigruten geeft u dan GRATIS een 6 daagse of 7 daagse Hurtigruten reis! Algemene voorwaarden zijn van toepassing. (zie tabblad inbegrepen) Reisschema Dag 1 Vliegreis Amsterdam - Bergen per KLM (Niet inbegrepen) Dag 1 Transfer Bergen Airport - Bergen Hurtigruten terminal (Niet inbegrepen ) Dag 1 t/m 12 Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen incl. volpension Dag 12 Transfer Bergen Hurtigruten terminal - Bergen Airport (Niet inbegrepen) Dag 12 Vliegreis Bergen - Amsterdam per KLM (Niet inbbegrepen) Bij te boeken activiteiten en excursies Langs de Noorse kust is er heel veel te zien en te beleven. Hieronder ziet u de 3 meest populaire activiteiten/excursies tijdens de 12- daagse Hurtigruten reis. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle te boeken excursies bij deze reis. 5B Tromso Huskysafari (01jan- 04mei & 05nov-31dec) 6A Honningsvag Busexcursie naar de Noordkaap (01jan-31dec) 8C Tromso Middernachtconcert IJszeekathedraal (01jan-31dec) Vervoer U kunt in de online prijsopgave optioneel een vliegreis met de KLM of een transfer bijboeken. Voor meer informatie over de KLM klikt u hier. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ruimbagage bij te boeken. In de online prijsopgave vindt u de meest voordelige vliegtarieven van de KLM. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kunnen wij de vliegreis alleen voor u boeken tegen betaling van een meerprijs. Indien van toepassing dan zullen wij u hier eerst over berichten alvorens de reis defintief te boeken. Klik hier voor informatie over de transfer service. Tariefsoorten Hurtigruten Als gast op Hurtigruten heeft u een breed scala aan opties. U kunt kiezen uit drie verschillende tariefsoorten, afhankelijk van uw reisvoorkeur. Lees hier meer en zie ook de tabel voor een gedetailleerd overzicht. Hutkeuze Bij deze reis kunt u kiezen uit 3 vershillende soorten garantiehutten. Deze hutten zijn altijd gebaseerd op het BASIC tarief aan boord. U boekt een vaste categorie garantiehut en krijgt aan boord uw hutnummer en huttype toegewezen. Wij hebben dus geen zeggenschap over de indeling. Garantie polar binnenhut
Deze hut beschikt over een eigen douche en toilet. De hutten liggen verspreid over het gehele schip. Deze hutten hebben verschillende bedmogelijkheden en heeft geen raam.
Garantie Polar buitenhut beperkt/volledig zicht
Deze hut heeft verschillende bedmogelijkheden. De hut heeft een eigen douche en toilet en beschikt over een raam of een porthole en hierbij kan het zicht belemmerd worden of volledig zicht hebben. De hutten bevinden zich voornamelijk op dekken 2, 3 en 5.
Garantie Arctic superior buitenhut
De superior buitenhut heeft een bed en een bedsofa met douche en toilet of een tweepersoonsbed. Deze hut heeft een raam met volledig zicht en ligt veelal op de dekken 5 en 6. Een hut op de bovenste dekken met het beste uitzicht. Onder deze categorie valt ook de mini suite met beperkt zicht. De mini suite is qua afmetingen wel aanzienlijk groter.

Minimum aantal deelnemers voor deze reis is 10 personen.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement