2022 Herfst extra voordeel reis - 12-dagen Hurtigruten Bergen - Kirkenes - Bergen


Omschrijving:

Herfst extra voordeel reis
12-Dagen Bergen - Kirkenes - Bergen
Hurtiguten, de post route langs de Noorse kust is niet te vergelijken met andere cruise maatschappijen. Bij Hurtigruten gaat het om de rust, de natuur, de ruimte en het ontdekken van de lokale bevolking. Deze eeuwenoude post route start in de Hanzestad Bergen. De Hurtigruten schepen varen het hele jaar door waardoor elke reis weer een andere beleving zal zijn. Er is een scala aan leuke uitstapjes aan wal bij te boeken zoals interesante stadwandelingen, adrenaline verhogende sneeuwscootersafari’s, maar ook de cultuur en natuur komen volop aan bod. Ook heeft u de gelegenheid om in elke haven er zelf op uit te gaan om de stadjes/dorpjes te verkennen. Vaar door de Fjorden van Noorwegen en verken de Noorse kust met een van de comfortabele schepen. Hurtigruten is nog steeds een lijndienst die passagiers mee neemt maar ook nog het vracht vervoert. Zelfs de lokale bevolking maakt nog gebruik van deze lijndienst. Het dagelijkse laden en lossen wordt vandaag de dag nog steeds gedaan waardoor u een beetje het gevoel krijgt mee te draaien in het leven van de Noren. Bezoek de Noordkaap en geniet van de vele indrukken en de Fjorden tijdens uw reis langs de Noorse kust. Beleef Hurtigruten! Vertrekmogelijkheden 20.09.2022 - MS Polarlys
06.10.2022 - MS Trollfjord 100 euro boordtegoed per persoon Boekt u uw extra voordeel reis voor 01.06.2022 dan ontvangt u 100euro boordtegoed per persoon. Dit boordtegoed zal bij inscheping worden bijgeschreven op uw board rekening. U kunt hier bijvoorbeeld drankjes van betalen of een keer upgrade doen naar een a la cart diner. Het boordtegoed wordt niet ingewisseld voor contanten en kan alleen aan boord van Hurtigruten gebruikt worden. Reisschema Dag 1 Vliegreis Amsterdam - Bergen per KLM (Niet inbegrepen) Dag 1 Transfer Bergen Airport - Bergen Hurtigruten terminal (Niet inbegrepen ) Dag 1 t/m 12 Hurtigruten zeereis Bergen - Kirkenes - Bergen incl. volpension Dag 12 Transfer Bergen Hurtigruten terminal - Bergen Airport (Niet inbegrepen) Dag 12 Vliegreis Bergen - Amsterdam per KLM (Niet inbbegrepen) Bij te boeken activiteiten en excursies Langs de Noorse kust is er heel veel te zien en te beleven. Hieronder ziet u de 3 meest populaire activiteiten/excursies tijdens de 12- daagse Hurtigruten reis. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle te boeken excursies bij deze reis. 4C Bodo en de Saltstraumen (01jan - 31dec)
6A Honningsvag Busexcursie naar de Noordkaap (01jan-31dec) 8C Tromso Middernachtconcert IJszeekathedraal (01jan-31dec) Vervoer U kunt in de online prijsopgave optioneel een vliegreis met de KLM of een transfer bijboeken. Voor meer informatie over de KLM klikt u hier. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ruimbagage bij te boeken. In de online prijsopgave vindt u de meest voordelige vliegtarieven van de KLM. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kunnen wij de vliegreis alleen voor u boeken tegen betaling van een meerprijs. Indien van toepassing dan zullen wij u hier eerst over berichten alvorens de reis defintief te boeken. Klik hier voor informatie over de transfer service. Tariefsoorten Hurtigruten Als gast op Hurtigruten heeft u een breed scala aan opties. U kunt kiezen uit drie verschillende tariefsoorten, afhankelijk van uw reisvoorkeur. Lees hier meer en zie ook de tabel voor een gedetailleerd overzicht. Hutkeuze Bij deze reis kunt u kiezen uit 3 verschillende soorten garantiehutten. Deze hutten zijn altijd gebaseerd op het BASIC tarief aan boord. U boekt een vaste categorie garantiehut en krijgt aan boord uw hutnummer en huttype toegewezen. Wij hebben dus geen zeggenschap over de indeling. Garantie polar binnenhut
Deze hut beschikt over een eigen douche en toilet. De hutten liggen verspreid over het gehele schip. Deze hutten hebben verschillende bedmogelijkheden en heeft geen raam.
Garantie Polar buitenhut beperkt/volledig zicht
Deze hut heeft verschillende bedmogelijkheden. De hut heeft een eigen douche en toilet en beschikt over een raam of een porthole en hierbij kan het zicht belemmerd worden of volledig zicht hebben. De hutten bevinden zich voornamelijk op dekken 2, 3 en 5.
Garantie Arctic superior buitenhut
De superior buitenhut heeft een bed en een bedsofa met douche en toilet of een tweepersoonsbed. Deze hut heeft een raam met volledig zicht en ligt veelal op de dekken 5 en 6. Een hut op de bovenste dekken met het beste uitzicht. Onder deze categorie valt ook de mini suite met beperkt zicht. De mini suite is qua afmetingen wel aanzienlijk groter.

Minimum aantal deelnemers voor deze reis is 10 personen.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2022 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement