2019 8-Daagse Noordkaap, Sneeuwhotel & Barentszee safari


Omschrijving:

Vertrek elke zaterdag vanaf 02 februari t/m 09 maart

Een afwisselende reis met de leukste winter avonturen in Noord- Noorwegen

Deze afwisselende reis start met een nonstop vlucht van Amsterdam naar Tromso. Tromso wordt ook wel Gateway to the Arctic genoemd en kent verschillende interessante bezienswaardigheden zoals het Polaria bezoekerscentrum en het Poolmuseum. Vanuit Tromso vaart u over de oude postschiproute met de Hurtigruten naar Kirkenes en passeert u onderweg het uiterste Noorden van Europa, de Noordkaap. Tijdens deze 2 daagse zeereis, die deels over de Barendsz-zee gaat, heeft u vaak goede kans op het zien van Noorderlicht. Hou uw camera daarom voortdurend bij de hand. Het avontuur gaat verder bij het Sneeuwhotel vlakbij de Russische grens in Kirkenes, waar u 1 nacht in een van de sneeuwkamers verblijft. Dit is een onvergetelijke belevenis! Er worden hier tal van adrenaline verhogende excursies georganiseerd. Uw eigen king crab vangen en eten, met sneeuwscooters door het witte landschap of een spectaculaire husky tocht door de bossen zijn slechts een aantal mogelijkheden. ’s Avonds dient u bij helder weer de ogen op de hemel gericht te houden, want het magische Noorderlicht moet u niet missen. De tweede nacht in Kirkenes verblijft u in een warme accommodatie. Hierbij kunt u kiezen tussen een Gamme cabin bij het Sneeuwhotel, of in Kirkenes zelf, in het Thon Hotel Kirkenes. Nadat u het Sneeuwhotel getrotseerd heeft, is het weer tijd om uw reis te vervolgen met de postroute langs de Noorse kust. Wat u op het traject hierheen tijdens de slaap heeft moeten missen, wordt nu overdag gevaren.... U kunt nogmaals profiteren van een lichtvervuilingsvrije hemel op zee om het Noorderlicht op de gevoelige plaat vast te leggen, maar bovendien ook van het comfort van uw schip. Na aankomst in Tromso, rond middernacht, heeft u nog een laatste overnachting alvorens u weer huiswaarts vliegt. Hurtigruten Hutkeuze:
U kunt tijdens deze reis kiezen uit 2 verschillende soorten garantiehutten. U boekt een vaste categorie en krijgt aan boord uw hutnummer en huttype toegewezen: Garantie polar binnenhut:
Deze hut beschikt over een eigen douche en toilet. De hutten liggen verspreid over het gehele schip. Deze hutten hebben een bed en een bedsofa, tweepersoonsbed of een boven en onderbed.
Garantie Polar buitenhut beperkt zicht/volledig zicht:
De garantie buitenhut heeft standaard een douche en toilet en heeft een raam met beperkt/volledig zicht. Deze hutten hebben een bed en een bedsofa/tweepersoonbed of een boven en onderbed en liggen veelal op de dekken 2 , 3, en 5.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2023 De beste vakantie deals - TopVakantieDeals.nl | Privacy statement